|

Ataşehir cazibe merkezi olacak

AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem, sosyal belediyecilik anlayışını Sancaktepe'den sonra Ataşehir'e de taşıyacaklarını belirtti. Erdem, "CHP'li Ataşehir'de bir değişiklik yok. Ataşehir'i cazibe merkezi yapacağız" dedi.

Fatih Özer
04:00 - 11/01/2019 Cuma
Güncelleme: 02:45 - 11/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
İsmail Erdem (Soldan 2) , Ahmet Albayrak (Soldan 3) ve İbrahim Karagül (Soldan 4)
İsmail Erdem (Soldan 2) , Ahmet Albayrak (Soldan 3) ve İbrahim Karagül (Soldan 4)

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Albayrak Grubu’na ziyarette bulundu ve seçim çalışmalarını anlattı.

Sosyal belediyecilik anlayışının Sancaktepe'den sonra Ataşehir’e de yansıyacağını söyleyen Erdem, “Çocukların ve gençlerin geleceğine dokunmak bizim en temel ilkemiz olacak. 10 yıldır Sancaktepe’de uyguladığımız gönül belediyeciliği anlayışı hakim olacak. Bizler 31 Mart’ta Ataşehir kazanacak diyoruz. CHP’li Ataşehir halkın isteklerine yönelik projeler üretemedi. Halk birçok sıkıntı yaşadı. Bizler halkımıza şunu söylüyoruz, bizim yapmış olduğumuz çalışmalar en büyük referansımızdır. Bizim içimiz halkımıza hizmet etmektir. Gece gündüz halkımıza hizmet ettik" dedi.

SORUNLAR ÇÖZECEĞİZ

Ataşehir’de ulaşım başta olmak üzere birçok alanda sıkıntıların yaşandığını kaydeden Erdem, "Çözüm üretmek için her türlü faaliyeti devreye soktuk. 1 Nisan sonrasında ise sokağa inerek Ataşehir'in tüm sokaklarını dolaşarak halkın ihtiyaçlarını dinleyeceğiz. Ataşehir’in geçmişini biliyorum çünkü ikametim oradaydı. Özel projeler üreterek vatandaşların katkısına yönelik önemli adımlar atacağız. Ortak yaşam alanlarıyla ilgili de projelere hız verdik. CHP’li Ataşehir’de yıllardır hiçbir değişiklik yok. 10 yıl önce ne ise şuanda da aynı. Toplumun en önemli yaşam alanlarından biri Ataşehir olacak. Gelecekte bir cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.

  • Albayrak Grubu’na ziyaret
  • AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Albayrak Grubu'nu ziyaret etti. Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile bir araya gelen Erdem, çalışmalarına yönelik hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Ziyarette Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ve Enis Erdem de hazır bulundu. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Erdem'e seçim çalışmalarında başarılar diledi.
#AK Parti
#Ataşehir
#İsmail Erdem
#Albayrak
5 yıl önce