|

Avcı eşinden boşanıp benimle evlenecekti

00:00 - 30/09/2010 Perşembe
Güncelleme: 01:25 - 30/09/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Avcı eşinden boşanıp benimle evlenecekti
Avcı eşinden boşanıp benimle evlenecekti

Devrimci Karargah soruşturmasında tutuklanan Hanefi Avcı'nın sevgilisi Kezban Küçük, NTV'de soruları cevapladı. “Biz fikir sevgisiyiz” diyen Küçük, Avcı'nın durumu kamuoyuna açıklamak istediğini ancak kendisini istemediğini söyledi. Avcı ile Edirne'de hızlı okuma kursunda tanıştıklarını, duygusal 2 yıldır duygusal yakınlık yaşadıklarını kaydeden Küçük, “Paraya hiç önem vermez ve bu anlamda da fikirlerimiz çok örtüşüyordu. En son ben tamam dedim ve boşanmadım” diye konuştu.

O EVDE SADECE İKİMİZDİK

Devrimci Karargah örgütünün üyesi iddiasıyla tutuklanan Necdet Kılıç'ın evinde birkaç kez bir araya geldiklerini kaydeden Küçük, “Ancak sadece ikimizdik. O ve bendik. Kesinlikle ben onları tanımıyorum” dedi. Hanefi Avcı'nın, kendisine net olarak söylemediğini ancak

tutuklandığı gün eşinden boşanma sürecini başlatacağını düşündüğünü ifade eden Küçük, “Bana bugün birşeyler yapacağım derdi” şeklinde konuştu. Avcı'nın tutuklandıktan sonra kendisine mesaj da attığını kaydeden Küçük, “Bana korkma, rahat uyu. Bir tek sen yetersin diye mesaj attı” dedi.




14 yıl önce