|

'Beykoz hoşgörü merkezi olacak'

AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Muharrem Ergül, ilçede farklı kültürlerin hoşgörü içerisinde yaşayacağı bir yönetim anlayışını getireceklerini söyledi.

Yeni Şafak
01:00 - 7/03/2004 Pazar
Güncelleme: 16:53 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

HERKESE AÇIK YÖNETİM

AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Muharrem Ergül, belediyecilikte yeni bir anlayışı getirerek herkese aynı pencereden ve aynı yakınlıktan yaklaşan bir yönetim yerleştireceklerini söyledi. Şehir Tiyatroları Müdürlüğü görevinde büyük bir değişim ve gelişmeye imza attıklarını söyleyen Ergül, göreve geldiğinde belediyenin kapılarının herkese açık olacağını ifade etti.
50 YILLIK BEYKOZLU

50 yıldır Beykoz'da yaşadığını kaydeden Ergül, Beykoz'u bugünü ve dünüyle iyi tanıdığını belirtti. Beykoz'un son 15 yılda tarihi, coğrafi zenginliklerinden uzaklaşığını söyleyen Ergul, ilçenin, geçmişte İstanbul'un tipik çok kültürlü merkezlerinden Pera, Kuzguncuk, gibi zengin bir kültüre sahip olduğunu hatırlattı.
BEYKOZ'UN KİMLİĞİ

Şehir Tiyatroları'nda göreve başladıktan sonra Beykoz Vakfı'ndaki arkadaşlarıyla birlikte bir tiyatro açtıklarını söyleyen Ergül, eskiden çok dinli ve çok kültürlü bir mozaiğe sahip olan ilçenin, kültürel kimliğine kavuşması için elinden geleni yapacağını söyledi. Ergül, Beykoz'u insanların hoşgörüyle yaşayabileceği bir yaşam alanı haline getirmek istediğini kaydetti.
CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Tarihi kimliği ön plana çıkan bir Beykoz'un yabancı turistler için olduğu kadar İstanbul'da yaşayan insanlar için de bir cazibe merkezi haline gleceğini ifade eden Ergül, "Beykoz'un bugününe talibiz. Bütün sorunların üzerine gidip, bütün güzellikleri Beykozlular arasında adil bir şekilde dağıtacağız" dedi.
  • MURAT PALAVAR

    Hem yönetici hem eğitimci
    1954 yılında Trabzon'da doğdu. İstanbul Atatürk Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Kişisel kariyerini eğitimci ve kamu yöneticisi olarak gerçekleştirdi. İş hayatına Sümerbank Beykoz Deri ve Kundura Fabrikası'nda başladı. 1988-1989 yılları arasında Beykoz Belediyesi'nde görev yaptı. 1990-1994 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı'nda yönetici olarak görev yaptı. 1994-1995 yılları arasında Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu. 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulundu. Son olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürü iken Beykoz Belediye Başkanı aday adayı olmak için göreviden ayrıldı.


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 yıl önce