|

Bir uzaylılar eksikti!

UFO'ların 'Tanrı' olduğunu iddia eden ve bebek kopyalama çalışmalarıyla gündeme gelen Rael Tarikatı, İstanbul'da 'Türk gençliğine sevgi gösterisi' toplantısı düzenliyor. Tarikat, bu toplantı ile Türkiye'de de kendi ifadeleriyle 'elçilik' açmış olacak.

Yeni Şafak
00:00 - 25/08/2004 Çarşamba
Güncelleme: 18:35 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Bebek kopyalama çalışmalarıyla gündeme gelen "Rael Tarikatı" Türkiye'de misyonerlik çalışmalarına başlıyor. "UFO'culuk dini" olarak da tanımlanan ve kendilerini "İnternasyonal Raelian Hareketi" olarak nitelendiren grup, kendi ifadeleriyle "uzaylı yaratıcı Elohim"in (gökyüzünden gelenler) son peygamberleri Hz. Rael'e verdikleri mesajdan Türk halkını haberdar etmek için 5 Ekim'de İstanbul'de Otel Taksim Plaza'da bir toplantı düzenleyecek.

UFO'lar Türklere mesaj vermiş!
Tarikat tarafından hazırlanan metinlerde 1990 yılından beri Türkiye'de gözlenen UFO'ların oldukça artmaya başlayıp Aydın, Erzincan, Afyon ve İstanbul şehirlerinde de gözlendiği belirtilerek 20 Temmuz 2004 tarihinde Mersin'de görülen uçan dairelerin polis tarafından bile filme alındığı hatırlatılıyor. Bu UFO'ların uzaylı yaratıcı Elohim'in Türkiye halkına ve özellikle insanlığın ve geleceğin öncüleri olan Türk gençliğine, sevgilerini göstermek için Türkiye semalarında göründüklerini iddia eden tarikat, Elohim'in, başka gezegenden gelen insanlar olduğunu ve 25.000 sene önce DNA'yı kullanıp genetik yöntemiyle dünya üzerindeki hayatı yarattıklarını ileri sürüyor. Rael Tarikatı, İstanbul'daki toplantının Türk halkını, uzaylı yaratıcı Elohim tarafından son peygamberleri Hz. Rael'e verdiği mesajdan haberdar etmek için düzenlendiğini savunuyor. Raelien akımı 1973 ve 1975 'te Avvergne ve Perigord 'da iki kez uzaylılar tarafından kaçırıldığını öne süren Fransız gazeteci ve otomobil yarışçısı Claude Vorilhon tarafından kuruldu. Uzaylıların gezegenine götürülen C. Vorilhon oradan bir mesajla döndü. Vorilhon 'a göre; Elohimler'in yani XXI. Yüzyıl meleklerinin gelişine hazırlanmak gerekli idi. Raelien Akımı, insan ırkının, ilerlemiş uzaylı türlerin klonlanmasi sonucu ortaya çıktığına inanıyor. Vorilhon'un verdiği simgede Davut 'un Yıldızı ile Hindistan kökenli gamalı haç birleştirilmişti. Parola ise "şimdi anlama zamanıdır, inanma zamanı geçmiştir" idi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce