|

Cinayet kamerada

Sancaktepe’de 23 yaşındaki Cihan Murat Kurt, market çıkışı kavgalı olduğu aile fertlerince aracının içinde dövülerek öldürüldü. Dehşet anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis, olayla ilgili 8 kişiyi gözaltına aldı.

Yeni Şafak
04:00 - 30/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 01:39 - 30/09/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

İstanbul-Sancaktepe'de aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada bir gencin dövülerek öldürümesi kameralara yansıdı. Osmangazi Mahallesi'nde Sümbül ve Kurt aileleri arasında 3 gün önce çıkan kavganın büyümesi üzerine taraflar, birbirlerine ait ev ve iş yerlerine zarar verdi. Ertesi gün de devam eden kavgada markete alışverişe giden Cihan Murat Kurt (23) bir grubun saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Mahallede, iki ailenin yeniden karşı karşıya gelmemesi için Çevik Kuvvet, Özel Harekat timleri yoğun güvenlik önlemi aldı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Çevredeki tüm güvenlik kamerası kayıtlarına el konuldu.





SOPALARLA SALDIRDILAR


Görüntüleri inceleyen polis, kavganın Cihan Murat Kurt'un (23) F.S'nin kardeşini yaralamasıyla çıktığını, gencin ailesinin de markette bulunan Kurt'a saldırdığını tespit etti. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan ikisi savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, C.A.S.(20), S.S.(26), F.S.(28), Z.S.(50S.(25), H.S. (27) emniyetteki işlemlerin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edildi. Bu arada cinayet anı bir marketin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Cihan Murat Kurt, markette alışveriş yaptıktan sonra otomobiline biniyor. Bu esnada aracın önü, diğer aile fertleri tarafından kesiliyor. Şüpheliler gence sopalarla saldırıyor. Marketteki vatandaşlar vahşeti korku dolu gözlerle izliyor. Genci silahla başından vuran saldırganlar kaçarak uzaklaşıyor. Vatandaşlar, daha sonra yaralı gencin yardımına kouyor.


#İstanbul-Sancaktepe
#Cihan Murat Kurt
#Murat Kurt
9 yıl önce