|

Dualar Rasim Abi'ye

Türk edebiyatının usta ismi ve gazetemizin 27 yıllık yazarı Rasim Özdenören için vefatının 7’inci gününde Ankara’da mevlit okutuldu, dualar edildi.

Muhammed Kurtar
00:00 - 31/07/2022 Sunday
Güncelleme: 20:52 - 30/07/2022 Saturday
Yeni Şafak
Rasim Özdenören için Çankaya’daki Abdulhadi Kurtuluş Merkez Camii’nde mevlit okundu.
Rasim Özdenören için Çankaya’daki Abdulhadi Kurtuluş Merkez Camii’nde mevlit okundu.

Türk edebiyatının usta kalemi ve yazarımız Rasim Özdenören için Çankaya’daki Abdulhadi Kurtuluş Merkez Camii’nde mevlit okundu, dua edildi. Özdenören ailesini yakınları, sevenleri ve cami cemaati yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz hafta Ankara Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları hastanesinde hayata gözlerini yuman Özdenören, vefatının 7’nci gününde dualarla anıldı.

23 Temmuz’da 82 yaşındayken hayatını kaybeden Özdenören, Eyüp Sultan Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı’nda toprağa verilmişti. “Çok Sesli Bir Ölüm”, “Çözülme”, “Gül Yetiştiren Adam”, “Denize Açılan Kapı”, “Uyumsuzlar” ve “Kent İlişkileri”nin de aralarında bulunduğu çok sayıda önemli esere imza atan ve Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü sahibi Özdenören, 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi olarak anılıyordu. Özdenören, gazetemizde de 27 yıldır köşe yazısı kaleme alarak okuyucularına sesleniyordu.


#Rasim Özdenören
#Ankara
#mevlit
#Abdulhadi Kurtuluş Merkez Camii
2 years ago