Ev ve iş yerinden ruhsatsız 14 tabanca ve 4 av tüfeği çıktı
13:01, 20/05/2025, Salı
DHA

Olay ile ilgili gözaltına alınan ev ve iş yerinin sahibi E.Ö., jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir ev ve iş yerinde yapılan aramada 14 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda şarjör ve silah parçası ele geçirildi.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından silah kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda Derince ilçesinde bulunan bir iş yeri ve evde arama gerçekleştirildi.
Aramada 14 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 105 tabanca şarjörü, 28 tabanca üst kapağı, 26 tabanca gövdesi, 20 numaratör aparatı, 8 adet tabanca namlusu, 3 namlu açma aparatı, 3 tabanca kabzası, 247 tabanca fişeği, 93 av tüfeği fişeği, 60 kurusıkı tabanca fişeği, 165 fişek ateşleme kapsülü, 2 t kama, 2 adet 12,7 milimetre fişek ve 1 muşta ele geçirildi.
Olay ile ilgili gözaltına alınan ev ve iş yerinin sahibi E.Ö., jandarmada tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündem
Mersin'de 70 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Gündem
Kuzen cinayetine müebbet hapis talebi: Bütün şarjörü maktulün üzerine boşalttığından...

Gündem
Samsun'da sosyal medyada silahlı paylaşımlar yapan şüpheli yakalandı

Gündem
Oyuncak tabancayla polisi alarma geçirdi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.