|

Hapse girerken bile şov yaptı

Sosyal medyada lüks araçlarla yaptığı drift gösterileriyle tanınan Harun Taştan, 3 ay 10 günlük hapis cezasını umursamadı. Taştan’ın cezaevi önünden yaptığı “Bu aşkın adı magandalıksa cezamı yatar çıkarım. Kaldığım yerden devam ederim aşkımıza” paylaşımı büyük tepki topladı.

Fatih Özer
04:00 - 5/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:44 - 5/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Harun Taştan,
Harun Taştan,

Drift ve makas atmak başta olmak üzere trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan hakkında defalarca işlem yapılan driftçi Harun Taştan, cezaevine girerken bile şovunu yapmayı ihmal etmedi. İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılanan Taştan, 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Taştan verdiği ifadede, “Görüntüler eskiydi. O görüntülerle ilgili hakkımda zaten yasal işlem de yapılmıştı. O zamandan sonra kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorum” demişti. Teslim olan Taştan cezaevine gönderildi.


Trafik magandası, sosyal medya aracılığıyla yaptığı son paylaşımla, hapis cezasının kendisini drift atmaktan asla alıkoymacağını gösterdi. Trabzon E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu önünde lüks otomobiliyle poz veren Harun Taştan’ın, “Bu aşkın adı magandalıksa cezamı yatar çıkarım. Kaldığım yerden devam ederim aşkımıza” paylaşımıyla insan hayatını hiçe saydığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yüz binlerce takipçisi olan driftçinin paylaşımına ve bazı arkadaşlarının, “Adamsın, aslanlar gibi yine teslim oluyorsun” diyerek magandalığa prim tanımasına büyük tepki yağdı. Taştan’ın daha önce yaptığı bazı paylaşımlarında polislere bile aldırış etmediği görülmüştü. Trafikte seyir halinde iken makas atan, caddeyi kapatarak drift atan Taştan’a izleyicilerde biri “Abi plakaya ceza geliyor” diye uyarmıştı.

Taştan ise bu uyarıya ”2500 liradan bir şey olmaz” cevabını vermişti. Trafik magandasının, “Harun Taştan plakaya 2 bin 500 TL ceza yazarız. Yaz abi 2 bin 500 TL’den bişey olmaz” paylaşımı da cezayı umursamadığını göstermişti. Maganda, trafikte yeniden terör estirmek için hapiste gün sayıyor.

#Harun Taştan
#Trabzon
5 yıl önce