|

Hatırası yeter

Klasik otomobil tutkunu olan Bahçeli, garajına 73 model bir Mercedes ekledi. Ankara sokaklarını Ferdi Tayfur dinleyerek turladığını anlatan MHP lideri, “Aheste gidiyoruz. Aheste gidince de çok toz atılmıyor” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:46 - 30/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Klasik otomobil tutkunu Bahçeli, garajına 73 model bir Mercedes daha ekledi. Koleksiyonundaki araç sayısını 11'e çıkaran MHP Lideri, Ankara sokaklarını Ferdi Tayfur dinleyerek turladığını söylüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, garajındaki klasik araba sayısını 11'e çıkardı. Eski otomobillere tutkusuyla bilinen Bahçeli, son olarak İstanbul'dan aldığı tek kapılı bir Mercedes spor arabayı koleksiyonuna dahil etti. MHP Genel Merkezi'nde gazetecilerle buluşmasında günlük yaşamına ilişkin bazı detaylar paylaşan Bahçeli, yeni aldığı 73 model Mercedes'i, "O tür arabalar İstanbul'da oluyor. Kırmızı, sarı arasında bir renk. Kibar duruşu olan bir araba" sözleriyle tarif etti.


FERDİ TAYFUR DİNLİYOR

MHP Genel Merkezi'nin garajında duran araçlarıyla hafta sonları Ferdi Tayfur dinleyerek Başkent sokaklarında gezdiğini kaydeden Bahçeli, "Aheste gidiyoruz. Aheste gidince de çok toz atılmıyor" dedi. Arabaların çok maliyeti olmadığını ifade eden Bahçeli, "73-74 modeller. Adamlar usanmış. Satalım da nasıl satarsak satalım derdinde. Sanayiye götürüyorsunuz. Sağına soluna bakıyorlar, 'araba yürür' diyorlar" diye konuştu. Klasik araba piyasasını yükselttiği esprisini yapan Bahçeli, "Nasıl olsa bir alıcısı var. 'Bir tane araba var. Sayın Bahçeli görse nasıl olur?' diyenler oluyor. Satıcılara benim alacağımı önce belli etmiyoruz, parayı öderken söylüyoruz" sözleriyle de klasik otomobil alma taktiğini gazetecilerle paylaştı.

#Devlet Bahçeli
#MHP
6 yıl önce