|

İBB’den ortak projelere fren

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hemşehrilerine verdiği taahhütlerin yüzde 90’ını projelendirdiklerini belirten Arısoy, seçim öncesinde İBB ile ortak olarak gerçekleştirilecek olan projelerin planlamasının yapıldığını belirterek şunları söyledi: “Planlar tamam ama bir adım atılmadı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bizi ziyaret etmesini bekliyoruz. Ziyaretten sonra neler olacağına bakacağız. Devam eden ortak projelerimizle alakalı şuan bir haberimiz yok. Zaten İBB’nin yetki alanındaki projelerle ilgili de bir hayalimiz artık yok. Yaparsa tebrik eder. Yapmazsa şikayet ederiz. Biz bu durumu vatandaşımıza anlatabileceğimize inanıyoruz.”

Talha Menteş
04:00 - 11/01/2020 Saturday
Güncelleme: 02:37 - 11/01/2020 Saturday
Yeni Şafak
Ömer Arısoy (en sağ)
Ömer Arısoy (en sağ)

Zeytinburnu Çırpıcı Çayırı’nda yaklaşık 460 bin metrekare alan üzerinde 6 etaptan oluşan ve 4 etabı açılacak olan Çırpıcı Millet Bahçesi’nin 3 ve 4. etaplarında çalışmalar durdu. Çalışmaların durmasının nedeninin ise İBB’nin bu alanın kamulaştırılmasından vazgeçmesi olarak gösteriliyor. Ancak Arısoy, ilçeye bir millet bahçesi kazandırmakta kararlı olduklarını söyledi. Arısoy, Abdİ İpekçi Spor Salonu’nun da çok daha kapsamlı bir kompleks olarak yeniden inşaatına başlayacaklarını belirtti.

508 KİŞİYE İŞ İMKANI

  • Kariyer merkezi kurduklarını söyleyen Arısoy, “508 kişiyi işe yerleştirdik. Önümüzdeki günlerde iş garantili kurslarımız başlayacak” dedi.
#Zeytinburnu Belediyesi
#Ömer Arısoy
#İBB
4 years ago