|

'İsa benim ağabeyim'

Rael tarikatının Rael takma adıyla tanınan lideri Claude Vorilhon, Hz. İsa'nın kardeşi olduğunu iddia etti.

Yeni Şafak
01:00 - 3/01/2003 пятница
Güncelleme: 13:02 - 22/05/2017 понедельник
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------

----------------------- spot -------------------------

Kopyalama yöntemiyle ölümsüzlüğe ulaşılacağına inanan ve ilk insanı kopyaladığını iddia eden

Rael, Alman gazetesi Frankfurter Allgemeine Zeitung ile yaptığı söyleşide, annesinin, bir uzaylının yardımıyla kendisine 25 Aralık 1945 tarihinde hamile kaldığını iddia eden Rael, "Noel'de hem bunu, hem de ağabeyim Hz. İsa'nın doğum gününü kutluyorum. Bizim babamız aynı kişi" dedi.

Yapılan klonlama işleminin önemli, fakat ilk adım olduğunu belirten Rael, asıl amacın klonlamayla ölümsüzlüğe ulaşmak olduğunu söyledi.

Bugün kendi kopyasına sahip olmak isteyen insanların, ancak 18 yıl sonra kopyasının yetişkin halini görebildiğini kaydeden Rael, bu kopyanın, hücreyi veren kişi olmadığını, farklı bir eğitim aldığını, yetiştiği çevrenin değişik olduğunu ve dolayısıyla farklı bir kişilik geliştirdiğini ifade etti.

"Ölümsüzlüğe 25 yıl içinde ulaşılacık"
Rael, "Bundan sonraki adım, hücrelerin çoğalmasını hızlandıran Hızlandırılmış Büyüme Süreci (Accelerated Growth Process AGP). İleride özel bir teknoloji sayesinde, birkaç saat içinde yetişkin bir kopya yapılabilecek. Dünyada hayatı yaratan Elohim (gökyüzünden gelenler) bunu bir dakikadan az bir sürede yapıyor. Ama biz Elohim'den çok gerideyiz. Yaratılan bu yetişkin kopyanın hiçbir hatırası ve kişiliği yok. Bu noktada, kopyalanan kişinin hatıraları, deneyimleri ve kişiliği beyninden kopya insana aktarılacak. Böylece öldükten sonra başka bir bedende yaşamaya devam edilebilecek. Ölümsüzlüğe 25 yıl içinde ulaşılacak" dedi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 лет назад