|

İstanbul’da “Voldemort” bulutu görüldü

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan yağışta şehir semalarında görülen korkunç yüzlü bir siluet pek çok vatandaşın dikkatini çekti. Vatandaşlar silueti Harry Potter evreninin kötü karakteri Voldemort'a benzetti.

12:03 - 19/09/2021 Pazar
Güncelleme: 12:17 - 19/09/2021 Pazar
Diğer
Pek çok vatandaş dün akşam İstanbul semalarında beliren bulut siluetini Harry Potter evreninin kötü karakteri Voldemort'a benzetti.
Pek çok vatandaş dün akşam İstanbul semalarında beliren bulut siluetini Harry Potter evreninin kötü karakteri Voldemort'a benzetti.

İstanbul'da bir süreden bu yana beklenen yağış dün akşam etkisini gösterdi. Kent genelinde fırtınalar estiren yağışlar nedeniyle birçok evin çatısı uçarken, ağaçlar ve direkler de devrildi, pek çok vatandaş zor anlar yaşandı.



VOLDEMORT'A BENZETİLDİ

Yıldırımların geceyi aydınlattığı İstanbul'daki bulut silueti dikkat çekti. Kaydedilen görüntüler Hava Forum’un sosyal medya hesaplarından kısa sürede yayıldı ve gecenin gündemine oturdu.

Vatandaşlar korkunç yüzlü bulutu Harry Potter'in kötü karakteri Voldemort'a benzetti. Bulut paylaşımı 'Voldemort' etiketiyle Twitter'da TT oldu.

Yükselim Engellenmesi (Convective Inhibition) denilen bu doğa olayı sonucu bu tür oluşumlar meydana gelebiliyor.


VOLDEMORT KİMDİR?

Lord Voldemort, J.K. Rowling tarafından yazılmış Harry Potter serisinin ortaya çıkma nedeni olan kurgusal karakterdir. Baş kahraman Harry Potter'la yüzleşen ve kitaptaki büyü dünyasının başına bela olan bu kötü karakter, çökük gözleri ve yılan gibi burnuyla Harry Potter evreninin korkulan yüzlerinden birisi olarak biliniyor.

#İstanbul
#Harry Potter
#Voldemort
3 yıl önce