|

İstanbul ve 22 ilde okullar tatil

Yoğun kar yağışı yurt genelinde eğitimi de engelledi. İstanbul ve 22 ilde eğitime kar molası verildi.

Yeni Şafak ve
06:00 - 31/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 02:43 - 31/12/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Eğitime ara verilen il ve ilçeler şöyle: İstanbul, Sakarya, Çorum, Samsun, Erzurum, Zonguldak, Kocaeli ve Düzce il geneli, Karaman, Niğde ve Hakkari il merkezleri, Nevşehir il merkezi ile Acıgöl, Ürgüp, Derinkuyu ve Avanos ilçeleri, Rize'nin Çamlıhemşin, Hemşin ve Güneysu ilçeleri, Giresun'un Dereli ve Çanakçı ilçeleri, Bolu'nun Gerede ve Dörtdivan ilçeleri, Sivas'ın Suşehri, Akıncılar ve Gölova ilçeleri, Tokat'ın Yeşilyurt, Almus, Artova, Başçiftlik ve Niksar ilçeleri, Kastamonu'nun Şenpazar, Cide ve Bozkurt ilçeleri, Ordu'nun Gürgentepe, Korgan ve Mesudiye ilçeleri, Balıkesir'in Altıeylül, Manyas ve Karesi ilçeleri, Karabük'ün Ovacık ilçesi, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi, Kayseri'nin Yahyalı ilçesi.



İstanbul Valiliği de kentte devam eden ve etkisini artıracağı tahmin edilen kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için eğitim öğretime bugün için ara verildiğini bildirdi.



İKİ TATİL BİRLEŞTİ


Kar yağışı nedeniyle, İTÜ'den sonra İstanbul'daki pek çok vakıf üniversitesinde de bugün tatil ilan edildi. Öte yandan 1 Ocak Cuma'nın yılbaşı tatili olması sebebiyle, kar molası verilen il ve ilçelerde, öğrenciler 4 gün kesintisiz tatil yapma imkanı bulacak.



Çıldır'da kızak zamanı






Kar yağışının ardından yurt genelinde etkileyici görüntüler oluştu. Ardahan'da yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü, göl üzerinde düzenlenen atlı kızak gezileriyle renkli görüntülere sahne oldu.



#Yoğun kar yağışı
#hava durumu
#Sakarya
#Çorum
#Samsun
#Erzurum
#Zonguldak
8 yıl önce