İstanbul'da eller Gazze için semaya açıldı

00:35, 24/08/2025, Pazar
AA
İstanbul'da eller Gazze için semaya açıldı
Program kapsamında Filistinli Alimler Birliği Başkanı Nevvaf Tekruri ve Fatih Camisi imam hatibi dua etti.

İstanbul'da Fatih Camisi'nde bir araya gelen vatandaşlar, Filistin için ellerini semaya açtı. Filistin'e Destek Platformu'nun çağrısıyla düzenlenen programda, Gazze'deki yaşlılar, gençler ve çocuklar için dualar edildi. Camideki buluşmaya siyasiler, platform temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dua sonrası kalabalık, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını sloganlarla protesto etti.

Filistin'e Destek Platformunun "Gazze için ellerimizi semaya kaldırıyoruz" çağrısıyla Fatih Camisi'nde dua programı düzenlendi.

Camide kılınan yatsı namazının ardından platform adına kısa bir konuşma yapan Sezgin Kızılkoca, Gazze'nin yaşlıları, gençleri ve çocukları için bu akşam burada Türkiye ve İstanbul'daki kardeşleri olarak dua edeceklerini söyledi.

Ardından Filistinli Alimler Birliği Başkanı Nevvaf Tekruri ve Fatih Camisi imam hatibi dua etti.

Camideki dua buluşmasına, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Filistin'e Destek Platformu Başkanı Mehmet Güney ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dua sonrası ellerindeki Filistin bayraklarıyla cami avlusuna çıkan kalabalık, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını sloganlarla protesto etti.


İstanbul'dan direnişe selam verildi: Refah açılsın Gazze yaşasın
Gündem
İstanbul'dan direnişe selam verildi: Refah açılsın Gazze yaşasın
Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda "Gazze" temalı konferans: İnsanlık ailesi yanıyor
Gündem
Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda "Gazze" temalı konferans: İnsanlık ailesi yanıyor
Dışişleri'nden Gazze raporu açıklaması: 'İnsani felaketin boyutları bir kez daha ortada'
Gündem
Dışişleri'nden Gazze raporu açıklaması: 'İnsani felaketin boyutları bir kez daha ortada'

Başlıklar :Fatih CamiiGazzeDua
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026