|

İstanbul’da Lezzet yarışı

İstanbul Kahve Festivali’nde yüzlerce farklı lezzet ziyaretçileriyle buluşurken, dünyaca ünlü şeflerin hünerli ellerinden çıkan özel lezzetler de ziyaretçilere farklı deneyimler yaşattı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/09/2017 Cuma
Güncelleme: 03:23 - 29/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
İstanbul’da Lezzet yarışı
İstanbul’da Lezzet yarışı

Kahve severlerin her yıl büyük bir heyecanla beklediği İstanbul Kahve Festivali’nde yüzlerce kahve türü meraklısı ile buluştu. Festivale yerli yabancı birçok ziyaretçi katılırken, yeni lezztleri tatma imkanı yaşadı. Metro Toptancı Market’in özel kahve markası Rioba’nın birbirinden lezzetli kahveleri ve gastronomi keşif merkezi Gastronometro’nun eşsiz tat eşleşmesi deneyimi sunan benzersiz lezzetleri ile Küçükçiftlik Park’ta yapıldı.

LATİN AMERİKA BURADA

Kolombiya, Etiyopya, Brezilya, Endonezya çekirdekleri ile hazırlanan birbirinden lezzetli kahveler, bu kahve çeşitleri için özel olarak üretilen kekler ve sandviçler eşliğinde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ünlü şeflerin farklı kahveler kullanarak hazırladığı çaylı çikolatalı lolipop, enerji bar ve espresso fondü sunumları standa gelen ziyaretçilerin dikkatini çekerken, soğuk ve sıcak demleme metotlarıyla servis edilen Fair Trade kahveleri de misafirlerimizden büyük ilgi gördü. Rioba standının bu yılki sürprizi ise karikatür sanatçısı Mehmet Bağcı oldu. Rioba standına gelen katılımcılara hediye edilen kahve kupalarında Mehmet Bağcı’nın kahve temalı çizimleri yer aldı.

  • TANITIM FIRSATI
  • Son yıllarda moda olan kahve festivalleri şehirlerin tanıtımı için de önemli. Dünyada birçok merkez tanıtım amaçlı olarak lezzetlerini görücüye çıkarıyor.
Yeni Şubesi Bebek’te Açılıyor

13 yıldır kahve ve çikolata tutkunlarını aynı çatı altında bir araya getiren Kahve Dünyası, “1 Ekim Dünya Kahve Günü”nü, İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Bebek’teki yeni mağazasında kutluyor. Dünya Kahve Günü’ne özel kahve ikramlarının yanı sıra gelen misafirlere farklı deneyimlerin yaşatılacağı etkinlikte, Power FM iş birliğiyle canlı müzik performansı gerçekleşecek. Lezzetli tatları keyifli anlara dönüştürmek isteyen herkes, 1 Ekim Pazar günü Kahve Dünyası Bebek mağazasında buluşacak.

Türkiye’nin pek çok noktasında mağazaları ve corner’larıyla kahve ve çikolata severlere ulaşan Kahve Dünyası, Bebek’teki yeni mağazasında da zengin kahve ve ürün seçenekleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

YENİ VE ÖZGÜN TASARIM

İstanbul’un en eski ve gözde semtlerinden Bebek’in mimari karakterine uygun olarak tasarlanan yeni mağazada; Kahve Dünyası’na özgü zengin kahve ve ürün seçenekleri, kahve tutkunlarını bekliyor. Kahve Dünyası’nın ürünleri ve kalitesiyle ön plana çıkan sade tarzını yansıtan Bebek mağazasında mekanın eşsiz manzarasını gölgelemeyen bir tasarım tercih edilmiş. İçeri girdikten sonra, detaylarda fark edilen ince dokunuşların dikkat çektiği mekân; diğer Kahve Dünyası şubelerindeki gibi kahve meraklılarını, geniş ürün yelpazesi ve leziz kahve çeşitleriyle buluşturacak.

#İstanbul
#Kahve Dünyası
7 yıl önce