|

Murat Hamdi Kıroğlu: Görev zamanı

AK Parti 2. Bölge milletvekilli aday adayı, ünlü iş adamı Murat Hamdi Kıroğlu, muhalefet ile alakalı çarpıcı açıklamalar da bulundu. Siyasette taşeronluk müessesesinin olamayacağını belirten Kıroğlu yeni Türkiye'nin emin adımlarla ilerlemesi yolunda iş adamları olarak ellerini taşın altına koyma zamanının geldiğini ifade etti.

Yeni Şafak
04:00 - 31/03/2015 Salı
Güncelleme: 10:11 - 31/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Demokratik ülkelerde iktidarların seçimle değiştiğini, bunun dışındaki her yöntemin ülkeye zarar vereceğini dile getiren İş adamı Kıroğlu, "Devletin içinde her dönem iktidara karşı örgütlenmiş bazı yapılar görülmüştür. Bu yapılar devletin zaaf anlarında veya konjonktürel durumlarda faaliyete geçerler. Eğer iktidar bu dönemlerde dik durmayı beceremezse sonuçları ülke açısından vahim olabilmektedir.



Yıllar boyunca çeşitli unsurlarla bağımlı olan ülkeyi, kendi kendine yetebilen, takip eden değil, takip edilen bir ülke haline getiren iktidarı zayıflatmak ve linç etmek amacıyla çeşitli terörist faaliyetlerde bulunmuşlardır. Bu faaliyetler yalnızca sokaklarda değil, ekonomi ve medya lobilerinin yönettiği mecralarda da meydana gelmiştir. Halkı bu şekilde galeyana getirip devletin kurumlarını itibarsızlaştırmak istemişlerdir." dedi.



İHANET İTTİFAKLARI


Siyasette taşeronluk müessesesinin olamayacağını belirten milletvekilli aday adayı Murat Hamdi Kıroğlu şöyle devam etti;



"Bu tip yapıların şu an taşeronları var. Size soruyorum paralel yapı zihniyetiyle CHP zihniyetinin birlikte hareket edeceğini rüyanızda görseniz inanır mıydınız? Ama ne oluyor, hedefledikleri düşüncelerini gerçekleştirmek için bir şekilde asgari müşterekte birleşiyorlar. Bunu kendi milletvekilleri bile itiraf etmiştir. Şimdi sıra HDP'de. Baktılar ki CHP ile bu iş olmayacak şimdi de HDP'nin barajı aşabilmesi hayaliyle bu partiye destek vereceklermiş. Bakalım bu zihniyet nereye kadar gidecek. Muhalefet partilerine buradan şunu söylemek istiyorum. Siyaset üretin, proje üretin, çözüm üretin. İhanet ittifaklarıyla hem bir yere varamazsınız, hem de ülkeye bir faydanız olmaz."



GÖREV ZAMANI


Yeni Türkiye'nin emin adımlarla ilerlemesi yolunda iş adamları olarak ellerini taşın altına koyma zamanının geldiğini ifade eden Kıroğlu, "Eğer biz koymazsak art niyetli sermaye odaklarının ülkemiz üzerindeki planlarını gerçekleştirmesi için fırsat vermiş oluruz. Biz de bu mücadeleye katılmalıyız ki fırsatçılara imkan vermeyelim." dedi.



NEDEN AK PARTİ?


13 yıldır destan yazan AK Parti iktidarının bu kutsal hizmet yolunda daha nice 13 yıllara imza atması amacıyla, ben de bu yolda varımla, yoğumla hizmet etmek için buradayım." diyen Hamdi Kıroğlu şöyle konuştu;



“Büyük Usta'nın dediği gibi hep ileriye daima ileriye, bu yolda beraber yürümek için buradayım. Bizler fıtratımızı tarihimizden aldık. Şanlı tarihimizde hiç bir topluluk ötekileştirilmedi. Hiç bir din, hiç bir kültür, hiç bir etnik köken kendini bu vatandan ayrı görmedi. Kim ne derse desin biz bu yola baş koyduk. Bu topraklarda nasıl ki yüzlerce sene kardeşçe huzur içinde yaşadık, bundan sonrada bir olacağız, diri olacağız, Yeni Türkiye için tek yumruk olacağız."



MURAT HAMDİ KIROĞLU KİMDİR:


1967 Nevşehir doğumlu. İlk ve ortaokulu Ankara'da okudu.1985 yılında TED Ankara Koleji'ni ardından da İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünü 1990 yılında bitirdi. Aynı yıl aile kuruluşu olan Kıroğlu Şirketler Grubu'nda finans ve yatırım sorumlusu olarak iş hayatına atıldı. Evli ve 3 çocuk babası Murat Hamdi Kıroğlu halen 2014 yılında kurduğu Kıroğlu Akaryakıt ve Otopark AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.



#AK Parti
#seçim 2015
#Murat Hamdi Kıroğlu
9 yıl önce