|

Nisan töreninde maganda kurşunu

Muğla Fethiye'de Birsen Binici ve Hurşit Milci'nin nişan töreninde kimliği belirlenemeyen kişiler av tüfeğiyle ateş açtı. Olayda tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan 8 kişi yaralandı

Fethiye
00:00 - 18/09/2010 Cumartesi
Güncelleme: 03:08 - 18/09/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Nisan töreninde maganda kurşunu
Nisan töreninde maganda kurşunu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir nişan töreni esnasında havaya açılan ateşte 8 kişi yaralandı.

Karaçulha beldesinde Birsen Binici ile Hurşit Milci'nin nişan töreni sırasında kimliği henüz belirlenemeyen kişiler av tüfeğiyle havaya ateş etmeye başladı. Tüfekten çıkan saçmalar, nişan törenine katılan davetlilerden Nasuh Boyacı, Adil Kılçar, Muhammet Kuşgöz, Erkan Kurucu, Güray Canavarcı, Erhan Hancı, Gülgün Işıklı ve Ümmüsün Işıklı'ya isbet etti.

SORUMLULAR ARANIYOR

Davetlilerin yaralanması üzerine nişan töreninde panik ve arbede yaşandı. Binici ve Milci ailelerin 112 acil servis ekiplerine ve polise durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Yaralılar kısa sürede Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada üzücü olay üzerine nişan töreni, kutlama yapılmadan sona erdi. Olay yerine gelen ve inceleme yapan polis, sorumsuzca çevreye ateş eden magandaların bulunması için soruşturma başlattı. Yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.




14 yıl önce