|

Öldürülen yılanın karnından bakın ne çıktı

Batman merkeze bağlı Demirlipınar köyünde kümese giren ve köylüler tarafından öldürülen yılanın karnından tavuk çıktı. Yılanın karnından daha önce yuttuğu tavuğun çıktığını gören köylüler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yeni Şafak
15:49 - 29/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:54 - 29/06/2017 Perşembe
IHA
Öldürülen tavuğun karnından tavuk çıkması, köyleri şaşkına çevirdi.
Öldürülen tavuğun karnından tavuk çıkması, köyleri şaşkına çevirdi.

Batman merkeze bağlı Demirlipınar köyü sakinlerinden Makbule Doğan, sabah saatlerinde tavuklarına yem vermek için kümese gitti. Kümesin kapısını açan Doğan, kümeste yılan olduğunu fark etti.

Yılan, Doğan'ın haber verdiği eşi Mehmet Şah Doğan tarafından kümesten çıkarılarak, kürekle öldürüldü. Öldürülen yılanın karnından daha önce yuttuğu tavuğun çıktığını gören köylüler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Doğan, eşinin yılanı görünce kendisine haber verdiğini ve eşine yardım etmek için kümese gittiğini anlatarak, "Yılanı görünce rengi ve büyüklüğü karşısında şaşırdım. Yılanı öldürmek için elime kürek aldım ve kürekle yılana vurdum. Yılan öldükten sonra karnının şiş olduğunu fark edince içini açtık. Kayıp tavuklardan bir tanesi yılanın karnından çıktı. 50 yaşındayım ilk defa bu kadar büyük bir yılan gördüm" dedi.

#Batman
#Demirlipınar
#Yılan
#Tavuk
7 yıl önce