|

Pişkin hırsızları fiş ele verdi: Polisin dikkatiyle yakalandı

Diyarbakır Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri villalarda yaşanan hırsızlıkların ardından harekete geçti. Hırsızlık yapılan bir villada inceleme yapan ekiplerin dikkatini hırsızlığın yaşandığı güne ait market ve paket servis yemek fişi dikkati çekti. Hırsızlardan birinin kiraladıkları lüks araçla markete giderek muzlu puding, sigara, çilek ve krema aldığını belirleyen ekipler, hırsızın kredi kartı ile alışveriş yaptığını tespit etti. Hırsızın adresini belirleyen ekipler, diğer 4 hırsızla buluşan D.F. ile suç ortakları olan S.F., A.T., D.K. ve S.T.’yi kıskıvrak yakaladı.

Şahin Şen
04:00 - 27/01/2023 Cuma
Güncelleme: 03:22 - 27/01/2023 Cuma
Yeni Şafak
Diyarbakır’da kiraladıkları lüks araçlarla villalarda hırsızlık yapan şebeke çökertildi.
Diyarbakır’da kiraladıkları lüks araçlarla villalarda hırsızlık yapan şebeke çökertildi.

Diyarbakır’da kiraladıkları lüks araçlarla villalarda hırsızlık yapan şebeke çökertildi. Diyarbakır Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri villalarda yaşanan hırsızlıkların ardından harekete geçti. Hırsızlık yapılan bir villada inceleme yapan ekiplerin dikkatini hırsızlığın yaşandığı güne ait market ve paket servis yemek fişi dikkati çekti. Market fişini kontrol eden ekipler, alışveriş yapılan markete giderek güvenlik kamera görüntülerinin bir örneğini aldı. Hırsızlardan birinin kiraladıkları lüks araçla markete giderek muzlu puding, sigara, çilek ve krema aldığını belirleyen ekipler, hırsızın kredi kartı ile alışveriş yaptığını tespit etti. Kimliğini ödemeyi yaptığı kredi kartı fişinden tespit edildi.

PUDİNG KEYFİ

Hırsızın adresini belirleyen ekipler, diğer 4 hırsızla buluşan D.F. ile suç ortakları olan S.F., A.T., D.K. ve S.T.’yi kıskıvrak yakaladı. İfadeleri alınan hırsızların villalardan çaldıkları altınları kuyumculara sattıkları tespit edildi. Depoya baskın yapan ekipler, çalınan antika eşyaları ele geçirdi. Çalınan eşyalar sahiplerine teslim edildi.


#Hırsızlık
#Polis
#Diyarbakır
#Emniyet
1 yıl önce