|

Plajlar yaza hazır

Yapılan su analizlerine göre şehirdeki 83 plajın tamamının yüzmeye elverişli temizlikte olduğu açıklandı. Plajlarda İBB’nin 431 cankurtaranı, ileri seviye ekipmanla görev yapıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 20:41 - 24/06/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı analize göre, İstanbul'daki 83 plajın tamamının vatandaşların kullanımına uygun olduğu belirlendi. Bu plajlardan Menekşe, Güneş, Caddebostan 1, 2 ve 3 plajlarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi hizmet veriyor. Gün boyu temizliğin yapıldığı plajlarda düzenli olarak deniz suyu ölçümleri de yapılıyor.



431 CANKURTARAN ÇALIŞIYOR


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin cankurtaran ve temizlik hizmetleri gibi katkı sağladığı diğer plajlarda da deniz suyu ölçümleri İstanbul Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğünce yapılıyor. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında bulunan tüm plajlarda güvenlik ve cankurtaran personeliyle gerekli tedbirleri alıyor. İtfaiyeye bağlı cankurtaran ekipleri plajlarda; 32 jet-ski, 7 Zodyak kurtarma botu, 13 ATV aracı, 182 gözetleme kulesinde 431 personel ile hizmet veriyor.


#İstanbul Büyükşehir Belediyesi
#cankurtaran
#Plajlar
9 yıl önce