Şantiyede tartıştığı işçiyi tabancayla ayağından vurdu

18:16, 08/08/2025, Cuma
DHA
Şantiyede tartıştığı işçiyi tabancayla ayağından vurdu
Şantiyede çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü

Adana'nın Seyhan ilçesinde belediyeye ait şantiyede bilinmeyen bir sebeple ASKİ'de görevli amir ile kanalizasyon işçisi arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda T.A., A.A.’yı tabancayla ayağından vurdu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken T.A. gözaltına alındı.

Adana'da belediye su ve kanalizasyon idaresine ait şantiyede görevli amir T.A., tartıştığı kanalizasyon işçisi A.A.’yı tabancayla ayağından vurdu. Yaralı A.A. hastaneye götürülürken, olayın ardından kaçan T.A. ise gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki belediyeye ait şantiyede meydana geldi. ASKİ’de görevli amir T.A., henüz bilinmeyen nedenle kanalizasyon işçisi A.A. ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda T.A., A.A.’yı tabancayla ayağından vurdu. A.A. yere yığılırken, şüpheli T.A. ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan A.A., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Şüpheli T.A. ise Seyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen T.A.’nın sorgusunun sürdüğü bildirildi.


CHP'li Adana Belediyesi kazılan yolu bir türlü asfaltlamadı: Esnaf evden halı getirip serdi
Gündem
CHP'li Adana Belediyesi kazılan yolu bir türlü asfaltlamadı: Esnaf evden halı getirip serdi
Adana Seyhan sokakları çöp ve molozdan geçilmiyor: Vatandaş CHP'li belediyeye tepkili
Gündem
Adana Seyhan sokakları çöp ve molozdan geçilmiyor: Vatandaş CHP'li belediyeye tepkili
Evinden uyuşturucu hap çıkan şüpheli "baş ağrımdan dolayı içiyorum" dedi
Gündem
Evinden uyuşturucu hap çıkan şüpheli "baş ağrımdan dolayı içiyorum" dedi

Başlıklar :adanaİnşaatKavga
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026