|

Sürat öldürdü

Kahramanmaraş’ta aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, önce bir kamyona, ardından elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Ökkeş Arık feci şekilde can verirken, 2 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 23:23 - 25/02/2018 Pazar
Yeni Şafak
Kazada sürücü Ökkeş Arık feci şekilde can verirken, 2 kişi de yaralandı.​
Kazada sürücü Ökkeş Arık feci şekilde can verirken, 2 kişi de yaralandı.​

Aşırı hız ve dikkatsizlik yine ölümle son buldu. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Üzücü kaza, dün saat 15.30 sıralarında Pazarcık D-100 kara yolunun Kirni mevkiinde meydana geldi. Ökkeş Arık’ın kullandığı 27 BH 350 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle önce önünde seyreden bir kamyona arkadan çarptı. Savrulan lüks araç, daha sonra yol kenarındaki direğe bindirdi. Sürücü Arık ile yanındaki 2 arkadaşı, hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu otomobilden çıkarıldı. Sürücü Ökkeş Arık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer 2 yaralı ise Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Kahramanmaraş
#Ökkeş Arık
6 yıl önce