|

Yalova Pusula'nın sahibi Kutgün'e çirkin saldırı

İlay Koçal'ın Twitter üzerinden Başbakan'a hakaretlerini gazetesinde haber yapan Hüseyin Kutgün, saldırıya uğradı.

.
00:00 - 1/12/2013 Pazar
Güncelleme: 12:39 - 1/12/2013 Pazar
Yeni Şafak
Yalova Pusula'nın sahibi Kutgün'e çirkin saldırı
Yalova Pusula'nın sahibi Kutgün'e çirkin saldırı

Yalova'da haftalık yayınlanmakta olan Pusula gazetesinin sahibi Huseyin Kutgun' 28.11.2013 günü Yalova'da saldırıya uğradı. Görüşüne başvurduğumuz Kutgün o anları şöyle anlattı: 'Atatürk heykeli civarında dolaşırken birden yanıma Muhammet Sarıoğlu geldi ve konuşmaya başladı. Belediye başkanımız Yakup Koçal'ın kızının Başbakan'a hakaret içiren tweet'lerini neden kullandığmı sordu. Bende, 'Yakup Koçal'ın kızı Başbakan'a açıkça hakaret etmiş, sen Ak Parti'li olarak bundan rahatsızlık duymuyormusun' diye sorduğumda cevap vermeyip arkamdan yumrukla saldırdı.'

GAZETECİLER CEMİYETİ KINADI

Olay sonrasında darp raporu aldığını belirten Kutgün, saldırıyı yapan Muhammet Sarıoğlu'dan şikayetçi olacağını bildirdi. Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, büyük bir ayıp olarak nitelendirdiği gazete sahibinin darp edilmesini sert bir dille kınadı.

Öte yandan Başbakan Erdoğan hakkında hakaret içeren twit yazan Yakup Koçal'ın kızı İlay Koçal twitter hesabından, 'Bir buçuk yıl evvel sosyal medya üzerinden saygı sınırını aştığımdan dolayı Sayın Başbakan'dan ve üzdüğüm için babamdan özür diliyorum ' twiti attı.

10 yıl önce