|

Anıtkabir'de dikkat çeken yaşlı çift

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki devlet erkanıyla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Tören sonrası Anıtkabir ziyaretçilere açıldı. Binlerce kişinin katıldığı törende dikkatleri çeken ise destek aldıkları bastonlarıyla ele ele gelerek mozaleyi ziyaret eden yaşlı çift oldu.

Yeni Şafak
12:35 - 29/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 22:19 - 29/10/2018 Pazartesi
DHA
Anıtkabir'in merdivenlerini bastonla çıkan yaşlı çift dikkatleri topladı.
Anıtkabir'in merdivenlerini bastonla çıkan yaşlı çift dikkatleri topladı.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yılı kutlamalarının merkezi her zaman olduğu gibi yine Anıtkabir'di. Sabahın erken saatlerince çok sayıda vatandaşın geldiği Anıtkabir'de ilk olarak resmi törenler düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanının katıldığı resmi törenin ardından vatandaşlar da 29 Ekim coşkusunu Atatürk'ün kabrini ziyaret ederek kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanının katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni sonrası Anıtkabir ziyaretçilere açıldı. Anıtkabir'i ziyaret etmek isteyen yaşlı bir çift destek aldıkları bastonlarıyla el ele geldi. Yaşlı çift, güçlükle çıktıkları merdivenlerden sonra mozaleyi ziyaret etti. Binlerce kişinin katıldığı törenlerde en dikkati çeken anlardan biri de birbirlerinden destek alarak Anıtkabir'in merdivenlerini bastonla çıkan yaşlı çift oldu.


#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Anıtkabir
#Yaşlı Çift
#Ankara
#29 Ekim
5 yıl önce