|

Avşar'a pasaport şoku

Kıbrıs'a gitmek isteyen Hülya Avşar, pasaportunda tahdit olduğu belirlenince polis tarafından alıkonuldu ve ifade vermek zorunda kaldı.

Yeni Şafak
00:00 - 17/09/2001 Pazartesi
Güncelleme: 20:44 - 8/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Kıbrıs'a gitmek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen ünlü sanatçı Hülya Avşar, Pasaport Polisi'ne takıldı. Pasaportunda tahdit olduğu belirlenen ünlü sanatçı konuyla ilgili ifade verdi.



Kıbrıs'takı programına katılmak için İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen Hülya Avşar, bilet işlemlerini tamamladıktan sonra pasaport kontrolüne geldi. Burada polisin kendisini Pasaport Bürosu'na davet etmesi üzerine ünlü sanatçı şok oldu. Avşar'ın kullandığı pasaportta tahdit olduğu belirlendi. Bir süre önce pasaportunu kaybedip emniyet müdürlüğüne başvuran Avşar'ın, yeni pasaportu çıkartılmasına rağmen eski pasaportunun üzerindeki tahdidi kaldırmadığı anlaşıldı. Türk Hava Yolları'nın TK- 264 sefer sayılı uçağıyla saat 19.35'de Ercan Havaalanı'na giden Avşar, Pasaport Bürosu'nda yarım saat ifade verdi. Ünlü sanatçı daha sonra nüfus cüzdanı ile yurt dışına çıkış yaptı. Uçağa son anda yetişen Avşar, pasaportunu birkaç gün önce kaybettiğini belirterek, "Pasaportum geçen gün kaybolmuştu. Sildirmemiştim, ama yeni pasaportum yanımda. Kimliğim de yanımda. Sadece tutanak tutuldu" dedi.



Buna benzer bir olay geçtiğimiz aylarda Barcelona'ya gitmek isteyen Deniz Akkaya'nın da başına gelmişti. Pasaportundaki tahdidi kaldırmayan Akkaya da ifade vermek zorunda kalmıştı.



#Atatürk Havalimanı Dış Hatlar
#Hülya Avşar
#Kıbrıs
#Pasaport
23 yıl önce