|

Demet Akalın silahlı saldırı yapılan mekandaydı

Demet Akalın, dün öğleden sonra Beykoz'da silahlı saldırının gerçekleştirildiği mekandaydı. Olaydan yara almadan kurtulan Demet Akalın, saldırı anını anlattı. Kargaşada elini incittiğini söyleyen Akalın, "Bugün benim için hayatın anlamı daha da değişti" diye konuştu.

Yeni Şafak
09:39 - 31/01/2017 Salı
Güncelleme: 09:55 - 31/01/2017 Salı
Diğer
Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte.
Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile birlikte.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde Beykoz'da bir restoranda silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Olayın olduğu anlarda restoranda olan isimlerden biri de şarkıcı Demet Akalın'dı. Akalın, olaydan yara almadan kurtulurken, yaşadıklarını da sosyal medya takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.



'Hayatın anlamı değişti'Demet Akalın, yaşadığı korku dolu anlardan saatler sonra sosyal medyadan açıklama yaptı. Eşi ve kızıyla bir tahtta otururken çekilmiş bir kareyi paylaşan Demet Akalın, şu satırları kullandı: "İyi ki güzel dostlar var iyi ki güzel kalpli sevenler var. Hepinizden Allah razı olsun. Mesajlara telefonlara yetişemedim uyuyup uyanıyorum. Bugün orada panikle gördüğüm ağlayan her çocuk umarım iyidir. Aklım onlarda. Yapılacak bir şey yok her yerde olabilirdi. Bugün benim için hayatın anlamı daha da değişti. Teşekkürler arayan dua eden herkese" İstanbul'da bir restorana silahlı saldırı: 1 ölü

#Demet Akalın
#Beykoz
#Silahlı saldırı
#Okan Kurt
7 yıl önce