|

Devletin zirvesini buluşturan nikah

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar''ın oğlu Muhammet Bayraktar dünya evine girdi. Devletin zirvesini bir araya getiren nikaha Başbakan''ın 3 çocuk telkini damga vurdu: Bir olur garip, iki olur rakip, üç olur denge, dört olur bereket. Gerisi Allah kerim...

Oktay Yıldırım
00:00 - 1/11/2013 Cuma
Güncelleme: 23:50 - 31/10/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Devletin zirvesini buluşturan nikah
Devletin zirvesini buluşturan nikah

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar''ın oğlu Muhammet Oktay Bayraktar ile Mersiha Halilbegoviç devletin zirvesinin katıldığı bir törenle dünya evine girdi. Haliç Kongre Merkezi''ndeki düğün törenine, Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, bakanlar, Bekir Bozdağ, Binali Yıldırım, Hayati Yazıcı, Egemen Bağış, Mehdi Eker, Taner Yıldız, Suat Kılıç, Faruk Çelik ve Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak''ın yanı sıra çiftin yakınları katıldı.

GÜL''DEN 3 ÇOCUK PASI

Çiftin nikahını İBB Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, nikah şahitliklerini de Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç yaptı. İmzaların atılmasından sonra Gül, çifti tebrik ederek, '' Tayyip Bey''in tavsiyeleri, söyleyecekleri olacaktır'' diyerek, mikrofonu Başbakan''a verdi. Çifte mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan da yine 3 çocuk tavsiyesinde bulundu. Erdoğan şunları kaydetti: ''Diyoruz ki; en az 3 çocuk. Bunlar bu konuda mutabık kalmışlar. Ankara''da bir amca, Meclis Başkanımız Sayın Çiçek''e demiş ki; ''Başbakana söyle, herkese söylesin. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur. Gerisi Allah kerim'' demiş.'' Daha sonra Cumhurbaşkanı Gül, ''Tavsiyeleri dinlediniz. Erdoğan Bey artık rahat'' diyerek, cüzdanı geline verdi.


11 yıl önce