|

En çok onlar konuşuldu

Medya Takip Merkezi (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı Mart ayı magazin raporu açıklandı. En çok konuşulan ünlüler belli oldu.

Yeni Şafak
09:54 - 3/04/2019 Çarşamba
Güncelleme: 18:08 - 3/04/2019 Çarşamba
IHA
Demet Akbağ - Zafer Çika - Ahmet Kural - Beren Saat
Demet Akbağ - Zafer Çika - Ahmet Kural - Beren Saat

MTM, Mart ayı boyunca ünlülerin yaşadığı olayları ve konuşulan başlıkları ele aldı. Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı rapora göre; 20 senelik eşi Zafer Çika’yı geçirdiği trafik kazası sonucu kaybeden Demet Akbağ, medyada hakkında en çok haberin bulunduğu isim oldu. Acun Ilıcalı, en çok konuşulan ünlü isimler listesinin ikinci sırasında yer alırken, onu Ahmet Kural takip etti.

20 senelik eşini kaybetmenin acısını yaşayan usta oyuncu Demet Akbağ, Mart ayında 6 bin 694 haberin konusu oldu.

  • Özel hayatındaki çarpıcı gelişmelerle konuşulan Sıla, geçtiğimiz ayın 5 bin 81 haberle medyada en çok haberi bulunan isimlerinden oldu.
Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanma iddialarıyla gündemdeydi

Netflix’in yeni dizisinde Urfa Göbeklitepe’de yaşayan ’Atiye’ adlı özel güçleri olan bir kadını canlandıracağı öğrenilen Beren Saat, raporuna göre medyada 4 bin 329 haberle konuşuldu.

  • Mart ayında konuşulan diğer ünlü isimler
  • Rapora göre, oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu’na yönelik ’hakaret, tehdit ve kasten yaralama’ suçlarından hakim karşısına çıktı. Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği gerekçesiyle yargılanan Ahmet Kural, "Sıla Hanım’ın arkadaşlarıma ve inançlarıma yönelik saygısızlığı nedeniyle ayrıldık" ifadesine açıklık getirdi. Yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çeken Kural, ayrılık açıklamasında inanç kelimesinin cımbızlandığını belirterek yanlış anlaşıldığını söyledi. Verilen ifadeler sonrası duruşma 22 Nisan’a ertelenirken Ahmet Kural’ın 5 yıla kadar hapsinin istendiği öğrenildi. Kural, Mart ayında 3 bin 995 haberle konuşuldu.

Cem Yılmaz, prömiyerini İngiltere’de yaptığı ’Diamond Elite Platinum Plus’ adlı yeni stand-up gösterisini Tim Show Center’da sergiledi. Cem Yılmaz, 3 bin 670 haberle adından söz ettirdi.

#En çok konuşulan ünlüler
#Demet Akbağ
#Cem Yılmaz
#Acun Ilıcalı
5 yıl önce