|

Erdal Tosun böbrek nakli bekliyordu

Sarıyer'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Erdal Tosun'un ailede genetik olarak bulunan böbrek rahatsızlığı nedeniyle diyalize girmek için trafikte olduğu ve 2014 yılından beri böbrek nakli beklediği ortaya çıktı. Ölümüyle sanat dünyasını yasa boğan Tosun'un cenazesi Kağıthane Devlet Hastanesi morgundan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

Yeni Şafak
12:05 - 30/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:24 - 30/11/2016 Çarşamba
IHA
Erdal Tosun, bu sabah geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti.
Erdal Tosun, bu sabah geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti.

Sarıyer'de karşı şeritten gelen bir aracın, direksiyon hakimiyetini kaybederek, Erdal Tosun'un arabasının üzerine düşmesi üzerine ünlü oyuncu yaşamını yitirdi. Kardeşini de böbrek yetmezliği yüzünden kaybeden Erdal Tosun'un haftada üç defa diyalize girdiği ve ailede genetik olarak bulunan bu böbrek rahatsızlığını çektiği ortaya çıktı. Sabah saatlerinde diyalize girmek için yolda olduğu iddia edilen Tosun, diyalize giremeden hayatını kaybetti. Tosun'un ayrıca 2014 yılından beri böbrek nakli beklediği ortaya çıktı.



Kazayı duyar duymaz hastaneye koşan eski eşi İlknur Tosun ve kızı Zeynep Kiraz Tosun, gözyaşlarına boğuldu. Sanat dünyasından birçok isim de Erdal Tosun'un kaldırıldığı Kağıthane Devlet Hastanesi önüne geldi. Tosun, hastane morgundan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki gasilhaneye götürüldü.




Erdal Tosun'un geçmişinden dram çıktı Galeri: Erdal Tosun'un cenazesi Kağıthane Devlet Hastanesi Morguna getirildi Galeri: Erdal Tosun'un hayatını kaybettiği kazadan ilk görüntüler Galeri: Sanat camiası Erdal Tosun'a ağlıyor

#Erdal Tosun
7 yıl önce