|

'Kalk Gidelim'den Başkan Erdoğan'ın projesine destek

Başkan Erdoğan, "Adalar'daki atları faytonların boyunduruğundan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmak için bir çalışma yapıyoruz" açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine TRT 1'in sevilen dizisi 'Kalk Gidelim' Başkan Erdoğan'ın elektronik fayton projesine destek verdi.

Yeni Şafak
10:27 - 28/08/2018 Salı
Güncelleme: 10:47 - 28/08/2018 Salı
Yeni Şafak
'Kalk Gidelim' dizinden Başkan Erdoğan'a destek geldi.
'Kalk Gidelim' dizinden Başkan Erdoğan'a destek geldi.

TRT'nin sevilen dizisi 'Kalk Gidelim'den Başkan Erdoğan'ın fayton açıklaması üzerine destek geldi. Dizide geçen bir bölümde elektronik fayton kullanıldı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Yenikapı Mitingi'nde yaptığı konuşmada, "Atları faytonların boyunduruğundan kurtarıp özgürlüklerine kavuşturmak için bir çalışma yapıyoruz. Biz hayvanlar için vakıf kurmuş, kuş evleri yapmış, peygamberi kedisi ölen bir çocuğa başsağlığına gitmiş bir medeniyetin çocuklarıyız. Yeni düzenlemelerle hayvanseverler, ister ev, ister sokak. Bunlar üzerindeki çalışmaları 5119 sayılı yasayı çok daha farklı bir şekilde ele alıp değerlendireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın elektronik fayton projesine Kalk Gidelim dizisinin senaristi Baykut Badem'den destek geldi. Dizinin bayram bölümünde fayton gezintisi MotoFayton'la yapılması hayvanseverlerin takdirini aldı.

#TRT
#Kalk Gidelim
#Başkan Erdoğan
#Fayton
#Hayvansever
6 yıl önce