|

Mutlu Kaya: Cumhurbaşkanı Erdoğan beni hep aradı, onu çok seviyorum

Katıldığı ses yarışmasından sonra eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini sürekli aradığını belirterek "Onu görmek istiyorum, çok seviyorum'' dedi.

Yeni Şafak
15:48 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:54 - 18/04/2018 Çarşamba
AA
Günde 10 saat spor yapan Mutlu Kaya, tamamen iyileşmeyi bekliyor.
Günde 10 saat spor yapan Mutlu Kaya, tamamen iyileşmeyi bekliyor.

Uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve hastaneden taburcu olduktan sonra maddi imkansızlık dolayısıyla tedavisini sürdüremeyen Mutlu Kaya, azmiyle sağlığına kavuşacağına inanıyor. Bazen tekerlekli sandalye aracılığıyla bazen de ailesinin desteğiyle evde dolaşan zaman zaman ayağa kalkarak küçük adımlarla yürümeye çalışan Kaya, konuşmakta büyük ilerleme kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini sürekli aradığını söyleyen Kaya, ''Erdoğan'ı çok seviyorum, onu görmek istiyorum.'' dedi.

'Benim hayallerim ne olacak?'

Kadınlara yönelik şiddete karşı olduğunu aktaran Kaya, "Her gün bir kadının öldürüldüğünü, bıçaklandığını ya da kafasından vurulduğunu televizyondan izliyorum. Onları her gördüğümde yeniden vurulmuş gibi oluyorum. Adalet yerini bulsun. Kızlarımız ölmesin, hiçbir kızın umudu elinden alınmasın. Ben mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim ayağa da kalkacağım. Bana bunu yapan sadece 15 yıl ceza aldı, sadece 8-9 yıl yatıp çıkacak. Ya benim hayallerim ne olacak?" dedi.

Günde 10 saat spor yapıyor

Kaya, mücadelesini sürdüreceğini, pes etmediğini daha da güçlendiğini anlatarak, hayallerinin peşinden gitmeye devam edeceğini dile getirdi. Kaya, şöyle konuştu:

  • "Bu mesele burada kapanmadı. Tedavime devam edeceğim. Düzenli olarak iyi bir yerde tedavi görmüyorum, olsa çok iyi olur ama ben evde mücadeleme devam ediyorum. Evde 10 saate yakın spor yapıyorum. Ben sevdiklerimden dua istiyorum. Beni merak edenler de var, beni sevenler de çok, inanıyorum ki bana dua edenler de çok."


#Mutlu Kaya
#Recep Tayyip Erdoğan
#Diyarbakır
6 yıl önce