|

Mutlu Kaya aylar sonra ilk kez konuştu

Katıldığı ses yarışmasıyla adını duyuran, ardından uğradığı silah saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya, aylar sonra ilk kez bir televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Kaya, Sibel Can'la ilgili haberleri yalanlarken, İbrahim Tatlıses ve Emrah'ın daima yanında olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
16:02 - 9/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:02 - 9/03/2016 Çarşamba
Diğer

Bir ses yarışmasıyla adını duyuran Mutlu Kaya, Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı. Kaya, 38 gün komada kaldıktan sonra uyandı. Tedavisine GATA'da devam edilen Kaya, "Sibel Can'dan nefret ediyorum" açıklaması ile gündeme gelmişti. Kaya, açıklamasında bu iddiaya da açıklık getirdi.



Sesiyle tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakan ancak uğradığı silahlı saldırı sonrası konuşmakta zorlanan Kaya, televizyon programına Diyarbakır'daki evinden konuk oldu.

Kaya programda şu ifadelere yer verdi: "Ben bir daha ayağa kalkacağımı düşünemiyordum. Ama çok şükür şimdi iyiyim. Ayakta tek başıma durabiliyorum. Tüm Türkiye yanımdaydı. Allah herkesten binlerce kez razı olsun. En çok türkü söylemeyi özledim, yürümeyi özledim. Şimdi sesim çok iyi değil. Şarkı söyleyemiyorum. Sesim gitti. Doktor zamanla açılacağını söyledi."İbrahim Tatlıses destek oldu, Sibel Can aramadıTedavi sürecinde maddi açıdan kendisine sanat camiasından İbrahim Tatlıses ve Emrah'ın yardım ettiğini belirten Kaya, "Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da çok ilgilendi. Hepsinden Allah razı olsun. İbrahim Tatlıses'i çok seviyorum. Onun gibisi yok. Beni arayıp sürekli 'sen bir meleksin' diyor. Tek hayalim ayağa kalkıp gezmek, koşmak, şarkı söylemek istiyorum. Aileme söz verdiğim evi de alacağım" dedi.Mutlu Kaya, Sibel Can'ın kendisine yardım edip etmediği sorusuna ise, "Sibel Can hakkında olumsuz bir açıklamam asla olmadı. Çıkan haberlerin hepsi yalan. Sibel Can'ı çok seviyordum. Arayıp sormamasına çok üzüldüm" şeklinde konuştu.

#Mutlu Kaya
#Sibel Can
#İbrahim Tatlıses
#Emra
8 yıl önce