|

Sanat dünyası Erdoğan'ı yalnız bırakmadı

Siyaset, spor, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'ne katıldı. Alişan, Yavuz Bingöl, Esat Kabaklı, İbrahim Sadri, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit törene katılanlar arasındaydı.

Yeni Şafak
09:20 - 10/07/2018 Salı
Güncelleme: 10:29 - 10/07/2018 Salı
Siyaset, spor, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'ne katıldı.
Siyaset, spor, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ilk başkanlık' töreni için dün akşam Beştepe'de 'Cumhurbaşkanı Göreve Başlama Töreni' düzenlendi.

Tören, Erdoğan'ın Beştepe'ye gelişiyle başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni"ne katılan misafirleri onuruna yemek verdi. Yuvarlak masada verilen akşam yemeğinde, eski Almanya Şansölyesi Gerhard Schröder ve Tunus Nahda Hareketi lideri Raşid Gannuşi gibi Erdoğan'ın özel dostları da vardı.

Törene şehit yakınları ve gaziler, STK temsilcileri, akademisyenler, iş ve sanat dünyasından isimler ile değişik kesimlerden vatandaşlar da katıldı.

Törene katılan Alişan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.


Erdoğan, törene katılan sanatçı Orhan Gencebay ve Sevim Emre ile sohbet etti.

Mustafa Ceceli

Hülya Koçyiğit

Esra Erol


Yavuz Bingöl

Esat Kabaklı ve İbrahim Sadri


Oyuncu Wilma Elles ve İtalya Eski Başbakanı Silvio Berlusconi


#erdoğan
#beştepe
#ankara
6 yıl önce