|

Skolyoz hastalığında en etkili tedavi yöntemi

Skolyoz hastalığı tedavisinde uygulanan 'Bant ile gerdirme' yöntemi; hareket imkanı, minimum kanama ve çok hızlı iyileşme sağlıyor.

Yeni Şafak
10:42 - 26/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:45 - 26/08/2017 Cumartesi
Diğer
​Skolyoz hastalığında 'Bant ile gerdirme' tedavi yöntemi; Hareket imkanı, minimum kanama ve çok hızlı iyileşme sağlıyor.
​Skolyoz hastalığında 'Bant ile gerdirme' tedavi yöntemi; Hareket imkanı, minimum kanama ve çok hızlı iyileşme sağlıyor.

Skolyoz hastalığı tedavisinde etkin olarak kullanılan 'Bant ile gerdirme' yöntemi ile kısa sürede başarılı sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu yöntemle çok hızlı iyileşme sağlanarak, hasta kısa sürede taburcu oluyor ve günlük yaşantısına dönüyor.

Bant ile gerdirme: Hareket imkanı, minimum kanama, çok hızlı iyileşme

Skolyoz hastalığı tedavisinde kullanılan 'Bant ile gerdirme' yönteminin sağladığı kolaylıklar ve uygulama şekli şu şekilde oluyor:

-ABD’den sonra ilk defa Türkiye’de geliştirilen bu özel yöntem sayesinde çocuğun omurgası dondurulmuyor. Böylece büyümesi ve hareketleri kısıtlanmıyor.

-Omurgaya yerleştirilen özel polyester bant gerdirilerek eğriliği azaltılıyor. Hastanın boyu uzadıkça bantın desteğiyle omurganın eğriliği günden güne düzeliyor.

-Kapalı yöntemle, 6 küçük delikten kamera ile girildiğinden kanama ve ağrı minimum oluyor, çok hızlı iyileşme sağlanıyor. Hasta kısa sürede taburcu olarak günlük yaşantısına dönüyor.

-Hastanın sırtında upuzun bir ameliyat izine son veren bu yöntemde, 3-4 santimlik belirgin olmayan minik kesi izi oluyor.

#Skolyoz hastalığı
#Bant ile gerdirme
#Skolyoz Bant ile gerdirme tedavisi
7 yıl önce