|

Türk dizi tarihinde bir ilk

Ay Yapım imzalı Çukur ve Çarpışma dizilerinin izleyicilerini büyük bir sürpriz bekliyor. Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde, Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri, Vartolu’nun yardım isteğine kayıtsız kalamayarak Sena’nın bulunması için Çukur’a gelmişti. Perşembe akşamı ekrana gelecek Çarpışma’nın yeni bölümünde ise bu kez Vartolu, Veli Cevher’e iade-i ziyaret gerçekleştirecek ve bu sahne Pazartesi akşamı ekrana gelecek Çukur dizisinde de yayınlanacak.

Yeni Şafak
15:57 - 3/04/2019 Çarşamba
Güncelleme: 10:41 - 4/04/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Vartolu ve Veli Cevher
Vartolu ve Veli Cevher

Ay Yapım imzalı Çukur ve Çarpışma dizilerinin izleyicilerini büyük bir sürpriz bekliyor. Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde, Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakteri, Vartolu’nun yardım isteğine kayıtsız kalamayarak Sena’nın bulunması için Çukur’a gelmişti. Çukur, Türkiye’de örneği az olan bu “crossover” (çapraz geçiş) ile çok konuşulmuştu.

Perşembe akşamı ekrana gelecek Çarpışma’nın yeni bölümünde ise bu kez Vartolu, Veli Cevher’e iade-i ziyaret gerçekleştirecek ve bu sahne Pazartesi akşamı ekrana gelecek Çukur dizisinde de yayınlanacak.

Aynı sahnenin her iki dizide de yer alması Türk dizi tarihinde bir ilk olacak.
Bu büyük buluşmanın devamı Perşembe akşamı Çarpışma’da; Pazartesi akşamı ise Çukur’da ekrana gelecek!


#Vartolu
#Veli Cevher
#Çarpışma
#Çukur
5 yıl önce