|

Galatasaray Antalyaspor canlı izle! GS Antalya canlı skor!

Galatasaray Antalyaspor canlı izlemek, canlı skor ve canlı takip için haberimize bakınız. Süper Lig 21.haftada lider Başakşehir'in 3 puan kaybetmesi sonrası Galatasaray için büyük avantaj doğdu. Galatasaray'ın Antalyaspor karşısında galip gelerek 3 puan alması durumunda liderlik koltuğuna oturacak. Galatasaray Antalyaspor (GS-Antalya) maçını kaç kaç olduğunu canlı skor takibini ve BEIN Sport üyesiyseniz canlı olarak izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:16 - 12/02/2018 الإثنين
Güncelleme: 17:40 - 12/02/2018 الإثنين
Diğer
​Galatasaray Antalyaspor canlı izlemek, canlı skor ve canlı takip için haberimize bakınız.
​Galatasaray Antalyaspor canlı izlemek, canlı skor ve canlı takip için haberimize bakınız.

Galatasaray Antalyaspor canlı izlemek, canlı skor ve canlı takip için haberimize bakınız. Galatasaray, Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Antalyaspor ile 44. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin 3 puan aldığı, Başakşehir'in 3 puan kaybettiği haftada Galatasaray'ın 3 puan kazanması durumunda birinci sıraya çıkacak. Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında bu akşam saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda Antalyaspor'u konuk edecek. İşte GS Antalya canlı izle, canlı skor takibi...

GALATASARAY ANTALYASPOR CANLI SKOR - CANLI TAKİP:

Galatasaray Antalyaspor 44. randevu

Galatasaray ile Antalyaspor, Süper Lig’de bugüne kadar 43 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 25 kez sahadan galip ayrılırken, 7 kez kırmızı-beyazlılar rakibini mağlup etti. 11 müsabakada ise kazanan çıkmadı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti.

Galatasaray, evinde 16 maçtır yenilmiyor

Galatasaray’ın Türk Telekom Stadyumu’nda bileği bükülmüyor. Sarı-kırmızılılar, evinde oynadığı son 16 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Aslan, geride kalan 16 maçta 14 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1’lik skorla aldı.

Muslera’nın yokluğunda Carrasco

Galatasaray’da Sivasspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fernando Muslera, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Muslera’nın yokluğunda Teknik Direktör Fatih Terim’in Fransız file bekçisi Cedric Carrasso’ya görev vermesi bekleniyor.

Mariano ve Feghouli sınırında

Galatasaray’da Antalyaspor maçı öncesinde Mariano ve Sofiane Feghouli, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki futbolcu, Antalya’ya karşı sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve gelecek deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçında takımını yalnız bırakacak.

Düdük Barış Şimşek’te

İki takım arasındaki mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve ve Mehmet Metin yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Özgüç Türkalp görev alacak. Barış Şimşek, Galatasaray’ın bugüne kadar 22 karşılaşmasında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda 13 kez galibiyet alırken, 3 kez rakiplerine mağlup oldu. 6 maçta ise kazanan çıkmadı.

#Galatasaray
#Antalyaspor
#​Galatasaray Antalyaspor canlı izle
#​Galatasaray Antalyaspor canlı skor
#​Galatasaray Antalyaspor canlı takip
#​Galatasaray Antalyaspor canlı
#GS Antalya canlı
#GS Antalya
#Süper Lig
٪d سنوات قبل