|

Şampiyonlar Ligi maç özetleri! 20 Şubat maç özetleri

20 Şubat akşamı Şampiyonlar Ligi’nde oynanan maçların özetlerini sizler için hazırladık. Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşan Beşiktaş rakibine 5-0 yenilirken Chelsea ise kendi evinde Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. İşte Şampiyonlar Ligi maç özetleri.

Yeni Şafak
09:20 - 21/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:23 - 21/02/2018 Çarşamba
Diğer
Şampiyonlar Ligi maç özetlerini sizler için hazırladık.
Şampiyonlar Ligi maç özetlerini sizler için hazırladık.

Şampiyonlar Ligi maç özetleri haberimizde. Temsilcimiz Beşiktaş, dün akşam Bayern Münih ile karşılaştı. Maçın başında kırmızı kart görerek 10 kişi kalan temsilcimiz istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve maçtan 5-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde gecenin bir diğer önemli maçı ise Chelsea ile Barcelona arasında oynandı. İki takım birbirine üstünlük kuramadı ve tur şansı bir sonraki maça kaldı.

Şampiyonlar Ligi maçları nasıl izlenir?

Sizler için hazırladığımız videolar üzerinden Chelsea Barcelona ve Bayern Münih Beşiktaş maç özetlerini izleyebilirsiniz.

Chelsea Barcelona maç özeti

Stamford Bridge’de oynanan ve Cüneyt Çakır’ın yönettiği mücadelenin ilk yarısı golsüz sona ererken, 62. dakikada Willian, Chelsea’yi 1-0 öne geçirdi. Barcelona ile 75. dakikada Messi ile eşitliği yakaladı. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.İki takım arasında oynanacak rövanş mücadelesi 14 Mart Çarşamba günü Barcelona’nın sahası Camp Nou’da oynanacak.

Bayern Münih 5-0 Beşiktaş

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Almanya'nın Bayern Münih takımına 5-0 mağlup oldu.

50. dakikada Lewandowski'nin ceza sahası çizgisinden kullandığı faul atışında top sağ direkten oyun alanına döndü.

53. dakikada Müller'in pasında ceza sahasında Lewandowski topla buluştu. Polonyalı futbolcunun çizgiye kadar inerek çıkardığı topu penaltı noktası üzerindeki Coman filelere gönderdi: 2-0

66. dakikada Bayern Münih'in sağ taraftan geliştirdiği atakta Kimmich'in ön direğe yaptığı ortada Müller'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-0

75. dakikada Talisca'nın ceza sahasının dışından vuruşunda top üstten auta gitti.

79. dakikada Hummels'in ceza sahası dışından attığı sert şutunda kaleci Fabricio'dan dönen topu tamamlayan Lewandowski, takımını 4-0 öne geçirdi.

88. dakikada Robben'in pasında topla buluşan Müller meşin yuvarlağı Lewandowski'ye aktardı. Polonyalı futbolcu müsait durumda topu ağlara göndererek farkı 5'e çıkardı.

Karşılaşma Bayern Münih'in 5-0 üstünlüğüyle sona erdi.



#Bayern Münih
#Beşiktaş
#Chelsea
#Maç özeti
#Barcelona
6 yıl önce
default-profile-img