|

Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin torunlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek

Süleyman Hilmi Tunahan'ın en büyük torunu Mehmet Beyazıt Denizolgun ve oğlu Fatih Süleyman Denizolgun, yaptıkları yazılı açıklama ile geçtiğimiz günlerde cemaatin merkezi yönetiminden tüm kurslara gönderilen yazılı tamim için açıklama yaparak 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti'yi destekleyeceklerini ifade ettiler.

Yeni Şafak
15:37 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 19:22 - 23/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Süleyman Hilmi Tunahan'ın en büyük torunu Mehmet Beyazıt Denizolgun ve oğlu Fatih Süleyman Denizolgun, yaptığı açıklamayla 24 Haziran'daki seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

'YAZILI TAMİN İLE OY İSTENEN PARTİ CEMAATİMİZİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR'

Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin en büyük torunu Mehmet Beyazıt Denizolgun ve oğlu Fatih Süleyman Denizolgun'un yaptığı yazılı açıklamada, "Maalesef, 22.06.2018 tarihinde cemaatin merkezi yönetiminden tüm kurslara, bölge temsilcilerine gönderilen yazılı tamim de oy verilmesi istenen parti ve kişiyi gören, duyan hocalarımız, ihvanımız ve cemaatimizin kahır ekseriyeti çok büyük hayal kırıklığına uğramış olup, çok büyük hayretle derinden yaralanmış ve üzülmüştür.

16 yılda milletimizin teveccühünü, 12 seçimde her zaman birinci parti çıkarak alan AK Parti, hizmet ve icraatlarıyla milletin partisi olduğunu, zamanın ruhunu yansıttığını her daim kanıtlamıştır.

Dedemizin de çokça zikrettiği gibi, zamanın gidişatını bilmeyen arifi billah olmaz sözünü, ne yazık ki bazı iddia sahipleri idrak edemedi. Bu durum cemaatimizle birlikte, milletimizi de yaralamaktadır.

24 Haziran seçimlerinde, ülkemizin birliği, bütünlüğü geleceği, bekası için Cumhurbaşkanlığı seçim­lerinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyi, milletvekili seçimlerinde de AK Parti'yi, bizi seven tüm kardeşlerimizle birlikte destekleyeceğimizi beyan eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerini kullandılar.


#Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#AK Parti
#seçim 2018
6 yıl önce