|

Efsane golcü Süper Lig'e hoca olarak geliyor

Romanya'nın en önemli golcüleri arasında yer alan ve kariyerinde Inter, Chelsea, Juventus ve Fiorentina gibi kulüplerin formlarını giyen eski Rumen futbolcu Adrian Mutu, teknik direktör arayışındaki Süper Lig kulüplerinin radarına girdi.

14:45 - 27/12/2020 الأحد
Güncelleme: 15:07 - 27/12/2020 الأحد
DHA
Mutu'nun adı futbolculuğu döneminde Süper Lig devleriyle anılmıştı.
Mutu'nun adı futbolculuğu döneminde Süper Lig devleriyle anılmıştı.

Yeşil sahalara veda ettikten sonra teknik direktör olarak kariyerine devam eden 41 yaşındaki Adrian Mutu, Süper Lig kulüplerinin gündeminde. 41 yaşındaki teknik adamın Türk menajeri aracılığıyla 5 kulüple görüşmeler yaptığı öğrenildi. Mutu'nun hangi kulüplerle iletişimde olduğu ise sır gibi saklanıyor.

İstanbul'a gelecek

Almanya bağlantılı menajerlik şirketi üzerinden kendisine gelen teklifleri değerlendiren Mutu'nun, Türk menajerinin de önerisini dikkate alarak bir kulübe 'evet' diyeceği belirtildi. Adrian Mutu'nun birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek görüşmeler yapıp son kararını vereceği öğrenildi.

  • 2016 yılında futbolculuk kariyerine nokta koyan Adrian Mutu, attığı 35 golle ülkesinin milli takımının en büyük golcüleri arasında yer alıyor. Mutu, şu anda Romanya U21 Milli Takımı'nı çalıştırıyor.
#Adrian Mutu
#Süper Lig
٪d سنوات قبل