|

Alanyaspor-Fenerbahçe: 1-0

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Sarı lacivertliler bu sonuçla 33 puanla 14. sırada yer aldı. Akdeniz ekibi ise kazandığı 3 puanla 5. sıraya yerleşti.

20:52 - 21/04/2019 Pazar
Güncelleme: 21:03 - 21/04/2019 Pazar
Yeni Şafak
Efecan Karaca, Alanyaspor'u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiren golü attı.
Efecan Karaca, Alanyaspor'u Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiren golü attı.

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında varlık gösteremedi ve sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Galip gelememe serisini 3 haftaya çıkaran sarı lacivertliler 33 puanda kaldı ve tehlike bölgesinden uzaklaşamadı.

Karşılaşmaya ev sahibi Alanyaspor önde baskıyla başladı ve hızlı çıkışlarla Fenerbahçe kalesinde tehlikeler yarattı. 15. dakikada Cisse'nin röveşatasına Harun son anda müdahale ederken, ilk yarının en net fırsatında Villafanez'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Harun Tekin'i geçti. Kale önünde Mehmet Topal topu uzaklaştırarak golü önledi. Fenerbahçe ise karşılaşmanın ilk yarısında önemli bir pozisyon yakalayamadı.

2. yarıya Fenerbahçe, Valbuena'nın net fırsatıyla başladı. Ancak Fransız bunu değerlendiremedi. 57. dakikada ise ev sahibinin golü geldi. Seri paslaşmalar sonunda Ozan'ın ortasında Sadık-Harun topu sektirdi, Vlallfanez'in çevirdiği topu Efecan kafayla ağlara gönderdi. Golden sonra da pozisyon yakalamaya devam eden Alanya'ya direnen isim Harun Tekin oldu. Çok net pozisyonlarda turuncu yeşillilere izin vermeyen başarılı kaleci farkın açılmasını önledi.

  • Mücadele de 1-0 Aytemiz Alanyaspor'un üstünlüğüyle sona erdi. Böylece Aytemiz Alanyaspor 41 puana yükselirken, 3 hafta sonra yenilen Fenerbahçe 33 puanda kaldı.

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, 3 haftadır galibiyet alamıyor pic.twitter.com/Lc31hZcYBz



#Fenerbahçe
#Alanyaspor
5 yıl önce