|

Alberth Elis'e kulübünden ve MLS'ten transfer vetosu

Fenerbahçe'nin uzun süredir takip ettiği ortaya çıkan Alberth Elis'in transferinde sorun çıktı. Sarı lacivertlilerde oynamaya sıcak bakan oyuncunun bonservisi için hem kulübünden hem de MLS yönetimden olumsuz görüş geldi. MLS yönetimi oyuncunun potansiyeli sebebiyle ayrılışına sıcak bakmadıklarını kulübüne bildirirken Houston Dynamo Başkan Yardımcısı Matt Jordan, takımdan kimseyi göndermek istemediklerini açıkladı.

Yeni Şafak
22:40 - 7/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 22:48 - 7/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Alberth Elis.
Alberth Elis.

Fenerbahçe'nin hücum hattını takvie etmek için görüştüğü futbolcuların başında gelen Alberth Elis'in transferi MLS yönetimine takıldı. Futbolcunun potansiyeli sebebiyle ligden ayrılmasını istemeyen MLS yönetimi futbolcunun gidişi için kulübüne olumsuz bir görüş bildirdi.

Transfer iddiaları sonrasında açıklamalarda bulunan Houston Dynamo Başkan Yardımcısı Matt Jordan, takımdan kimseyi göndermek istemediklerini açıkladı. Jordan, takımın çekirdeğini bozmayacaklarını ve Elis'in de kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Öte yandan Elis'in transferi için İskoç devi Celtic'in de ciddi bir bonservis bedeli teklif ettiği ancak MLS yönetiminin transferin önünde ciddi bir engel oluşturduğu aktarıldı.

Alberth Elis kariyerinde çıktığı 79 resmi maçta 25 gol attı 15 de asist yapma başarısı gösterdi.


#Fenerbahçe
#Alberth Elis
#MLS
5 yıl önce