|

Appiah garantisi

00:00 - 30/03/2007 Cuma
Güncelleme: 01:18 - 30/03/2007 Cuma
Yeni Şafak
Appiah garantisi
Appiah garantisi

F.Bahçeli Appiah, hakkında çıkan transfer haberlerinden dolayı kendisini yorgun hissettiğini söyledi. Yurt dışına her çıkışında bir takımla görüşmeye gittiği şeklinde haberler çıktığını, bunların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ganalı futbolcu, “Benim gerçek bir kişiliğim var. Sahte bir insan değilim. Appiah'ın böyle bilinmesini istiyorum” şeklinde konuştu. Oynadığı 4 kulüpten de iyi ilişkiler içinde ayrıldığını anlatan Appiah, “F.Bahçe'den birgün ayrılıp gitsem dahi, gelip maçlarını seyredeceğim. F.Bahçe'yi bu kadar seviyorum” ifadelerini kullandı. Appiah geçen sezon lig ve kupayı acı bir şekilde kaybettiklerini hatırlatırken, bu sezon her iki kupayı da kazanarak taraftarları mutlu edeceklerini belirtti.


ANKARASPOR'A KARŞI YOK

Appiah, “Önümüzdeki yıl F.Bahçe'de kalacakmısın?” şeklindeki soruyu “Yarın ne olacağını kimse bilemez. F.Bahçe ile 2009 yılına kadar kontratım var. Aklımda şu anda F.Bahçe'de kalmak var. Sezon sonunda eğer bir teklif varsa, konuşulur ama benim şu anda bu işlerle kafamı yormam sözkonusu değil. 2009'a kadar olan kontratımla F.Bahçe'de kalacağımı söylüyorum” cevabını verdi.

Öte yandan sağ kasığındaki sakatlığı ciddiyetini koruyan Appiah'ın pazar günkü Ankaraspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Önceki gün MR'ı çekilen Ganalı oyuncunun, Kayserispor maçında takımdaki yerini alabileceği öğrenildi. Appiah, uzun bir aradan sonra dün takımla birlikte çalışmaya katıldı.



17 yıl önce