|

BARCAladı

Haftalardır merakla beklenen ve tüm dünyada 400 milyon kişinin ekran karşısında izlediği El Clasico'da Barcelona fırtınası esti. Katalanlar, Mourinho'nun takımını Xavi, Pedro, Villa (2) ve Jeffren'in golleriyle darmadağın etti. Real Madrid ligde ilk yenilgisini alırken, Barcelona liderliğe yükseldi

00:00 - 30/11/2010 Salı
Güncelleme: 01:23 - 30/11/2010 Salı
Yeni Şafak
BARCAladı
BARCAladı

Barcelona mı, Real Madrid mi? Tüm dünyanın nefesini tutarak beklediği El Clasico, Katalanlar'ın gövde gösterisine dönüştü. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi Kupası'nı Santiago Bernabeu'da İnter'le, Barcelona'nın elinden alan Jose Mourinho, yeni takımıyla Nou Camp'ta şok eden bir yenilgi aldı. İspanya'da geride kalan 12 haftada yenilgi yüzü görmeyen Real Madrid, 5 golle darmadağın olurken, hem yenilmezlik unvanını hem de liderliği kaybetti. Barcelona gol şovu 10. dakikada Xavi başlattı. 18'de Pedro skoru 2-0 yaptı. David Villa 55 ve 58'de tabelaya 4-0'ı yazdırdı. Skoru uzatmada Jeffren belirledi: 5-0.


Ronaldo Guardiola'yı itti saha karıştı

Maçta 30. dakika oynanırken, Real Madrid'in kullanacağı taç atışı sırasında Barcelona teknik direktörü Josep Guardiola topu hemen vermek istemedi. Topu bir an önce oyuna sokmak isteyen Ronaldo, Guardiola'yı itti ve saha içinde gerginlik yaşandı. Savunmadan gelen Pepe ve kaleci Valdes ortamın daha da gerilmesine neden oldu. Hakem Ronaldo ve Valdes'i sarı kartla cezalandırdı.


13 yıl önce