|

Beşiktaş Gignac'ı bitiriyor

Yeni sezona tam kadro girmek isteyen Beşiktaş, Meksika'nın Tigres takımında forma giyen Fransız golcü Andre Pierre Gignac transferinde son aşamaya geldi

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/07/2017 Sunday
Güncelleme: 06:07 - 16/07/2017 Sunday
Yeni Şafak
Beşiktaş Gignac'ı bitiriyor​
Beşiktaş Gignac'ı bitiriyor​

Beşiktaş'ın Andre Pierre Gignac ısrarı sürüyor. Tigres ile görüşmeleri yoğunlaştıran siyah-beyazlı yönetim, Fransız golcüyü kısa süre içinde kadrosuna katmayı planlıyor. Marcelo'dan elde edilen gelirle forvet transferini gerçekleştirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, Tigres ile ilgili temaslarını hızlandırdı. Fransız futbolcunun transfere sıcak yaklaşması ve sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olmasını pazarlıkta kullanan Beşiktaş, Meksika ekibinin cevabını bekliyor. Gignac için 4 milyon Euro'yu gözden çıkaran yönetim, Tigres'in bu bedeli kabul etmesi halinde transferi gerçekleştirecek. Meksika ekibinin West Ham United'ın forveti Valencia'yı kadrosuna katması da, Gignac'ın takımdan ayrılmasını hızlandırabilir. 31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmek isterken, kulübünün transferde kolaylık sağlamasını bekliyor. Beşiktaş; Vincent Aboubakar ve Khouma Babacar alternatiflerini göz ardı etmiş değil. Gignac transferinde sorun yaşanması halinde Aboubakar ve Babacar için somut adımlar atılacak.

KHOUMA BABACAR'DAN OLUMSUZ SİNYAL

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Senegalli Khouma Babacar, düzenlenen bir organizasyonda Fiorentina'da çok huzurlu olduğunu söyledi. Fiorentina altyapısına 2008 yılında katılan Khouma Babacar, İtalyan temsilcisinden olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

#Beşiktaş
7 years ago