|

Beşiktaş Mignolet transferini bitirmeye kararlı

Fabricio Ramirez'i Fulham'a satan Beşiktaş yönetimi, kaleci arayışlarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların transferdeki ilk hedefi Liverpool'da yedek kaleci durumundaki Simon Mignolet. İngiliz basını siyah beyazlı kulübün oyuncunun transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Yeni Şafak
12:21 - 28/07/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:04 - 28/07/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Belçika Milli Takımı'nın ikinci kalecisi olan Simon Mignolet, 2013 yılında Liverpool'a 10 milyon euroya imza atmıştı.
Belçika Milli Takımı'nın ikinci kalecisi olan Simon Mignolet, 2013 yılında Liverpool'a 10 milyon euroya imza atmıştı.

Beşiktaş yönetimi Fabri'yi İngiliz ekibi Fulham'a satmasının ardından kaleyi emanet edeceği ismi belirledi. Bursasporlu Harun Tekin ile temaslarda bulunan siyah beyazlıların yabancı adayı ise Liverpool'un yedek kalecisi Simon Mignolet.

Liverpool'un Allison Becker'i transfer etmesinin ardından forma şansı azalan tecrübeli kaleci sürekli oynayabileceği bir takımda forma giymek istiyor. Konuyla ilgili Sky Sports'un haberine göre oyuncu bu kapsamda siyah beyazlıların teklifine sıcak bakıyor ve kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

  • 2013 yılında Sunderland'den Liverpool'a 10 milyon euro bedelle transfer olan Mignolet, Premier Lig'de 245 maçta forma giydi. Belçikalı kaleci bu mücadelelerin 81'inde kalesini gole kapadı.


#Fenerbahçe
#Simon Mignolet
6 yıl önce