|

Beşiktaş transfer açmazında

Siyah-beyazlı yönetim, geleceği belirsizliğini koruyan Mario Gomez'in yerine Edin Dzeko'yu, Atiba'nın yerine de Mehmet Topal'ı düşünüyor. Ancak, kadrodaki bu iki futbolcunun durumunun netleşmemiş olması somut adım atmakta yönetimin elini kolunu bağlıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/06/2016 Salı
Güncelleme: 03:17 - 7/06/2016 Salı
Yeni Şafak

Geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon 3 kulvarda birden yapacağı mücadele öncesi kadrosunu takviye etmeyi planlıyor. Performanslarıyla öne çıkan ve şampiyonluğa katkıda bulunan isimlere taliplerin olması hem planları alt üst ediyor hem de transferde somut adımlar atılmasını engelliyor. Eksikliği görülen bölgelere takviye yapmayı düşünen yönetim, ayrılıp ayrılmayacağı kesinleşmeyen isimlerin yerlerine yapacağı transfer çalışmaları konusunda kararsız kalıyor.



BONSERVİS VERMEK İSTEMİYORLAR


Bu konudaki en büyük sıkıntılardan biri Mario Gomez konusunda yaşanıyor. Fiorentina'dan kiralanan oyuncu, 21 Nisan'daki opsiyon hakkını kullanmayınca bonservisi İtalyanlar'a geçti. Fiorentina, 8 milyon Euro talep etti. Beşiktaş, bonservis vermek istemiyor. Yerine düşünülen isim Manchester City'den Edin Dzeko. Ancak, Gomez'in durumu belirsiz olduğu için somut adım atılamıyor. West Ham'la anılan Atiba yerine de F.Bahçe ile henüz sözleşmesini yenilemeyen Mehmet Topal düşünülüyor. Ancak, Atiba halen takımda olduğu için Topal işi bekletiliyor.



Boyko kararı EURO 2016 sonrası


Kaleye takviye düşünen Beşiktaş, devre arasında kadroya katılan Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'nun EURO 2016'daki performansını yakından takip edecek. Boyko, ülkesi Ukrayna ile Fransa'da sergileyeceği performans ile göze girerse gelecek sezon da kalacak. Ancak iyi bir teklif gelirse elden çıkarılacak.


#Beşiktaş
#Mario Gomez
#Edin Dzeko
8 yıl önce