|

Beşiktaş'ı taraftar yönetmiyor

Siyah-beyazlıların Başkanı Fikret Orman, kriterlerine göre kadroya takviye yapacaklarını belirtirken, "Tabi ki taraftarların fikirleri önemli. Ancak taraftar istiyor diye hareket edemeyiz. Herkes haddini bilsin, herkes işini yapsın" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:44 - 26/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Başkan Orman, Orkan Çınar ile dünkü maçı izledi
Başkan Orman, Orkan Çınar ile dünkü maçı izledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kriterlerine göre kadroya takviye yapacaklarını söyledi. Dünkü maçın devre arasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, "Bizim için en önemli kriter, oyuncuların hem takıma uyum sağlaması hem de mali kriterleridir" dedi. Beşiktaş ile ismi anılan İspanyol oyuncu Alvaro Negredo ile ilgili soru üzerine Orman, "Beşiktaş hiç kimseyi almasa bile ligin en büyük favorisidir. Mevkiler var, isimler geçiyor. Negredo da onlardan biri. Transferde 9 numarada hamle yapmak istiyoruz. Belki kanatta transfer yapacağız. Stoper de düşünülebilecek bir şey" değerlendirmesinde bulundu. Orkan Çınar'ın transferinin ardından Türkiye'den başka oyuncunun alınıp alınmayacağı sorusuna Orman, "Büyük bir yetenek. Alıp kiraya vereceğimiz oyuncular olabilir" derken, Burak Yılmaz konusunda ise, "Burak Beşiktaşlı, Beşiktaş'a terbiyesizlik yapıp gitmedi. Bir maçta istenmeyen durum oldu. Taraftarların fikirleri tabii ki önemli. Taraftar istiyor diye de bir hareket yapmayız. Herkes haddini bilsin, herkes işine baksın. Biz işimizi yapıyoruz, herkes de işini yapsın" diye konuştu.

TRABZONSPOR DA ŞAMPİYON OLMALI

Süper Lig'deki rakiplerini değerlendiren Başkan Orman, şöyle konuştu. "Fenerbahçe ve Galatasaray her zaman Beşiktaş'ın rakibidir. Trazonspor da bu sene çok istiyor. Rekabetin artması açısından Trabzon'un iyi sezon geçirmesini istiyorum. Biz her sene şampiyon olmak istiyoruz ama Trabzon da şampiyon olmalı. Uzun zaman oldu. Başakşehir'in iyi kadrosu vardı, iyi takviyeler yaptılar. Herkes en iyisini yapmak için uğraşıyor."

#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Futbol
7 yıl önce