|

Beşiktaş'ın +6 hesapları

Ligde önce Ç.Rize, ardından erteleme maçında Trabzonspor'a konuk olacak siyah-beyazlılar, 4 gün içerisindeki iki zorlu maçta zirveyi yeniden ele geçirmenin hesaplarını yapıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:41 - 10/03/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Eskişehirspor galibiyetiyle rahat bir nefes alan Beşiktaş'ta teknik heyeti, yönetimi ve futbolcuların tüm konsantrasyonu galibiyet üzerine. 4 gün içinde Çaykur Rizespor ve Trabzonspor deplasmanlarında kritik iki karşılaşmaya çıkacak siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularına 6 puan hedefi koydu.



Beşiktaş'ın dünkü idmanı basına açık gerçekleşirken Güneş'in futbolcularını sık sık uyarması dikkatlerden kaçmadı. Eskişehirspor maçı sonrası “Kazanmak mutluluktur, illa ki kahkaha atmaya gerek yok” diyerek galibiyetlerin fazla abartılmamasına işaret eden deneyimli teknik adam, her fırsatta oyuncularına rehavet uyarılarında bulundu.



Beşiktaş yönetiminde de Karadeniz deplasmanı öncesi seferberlik hakim. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor derbisine kadar, özel davetler, açılışlar gibi tüm organizasyonları iptal etti. Karadeniz'deki kritik maçlarda takımı yalnız bırakmamayı düşünen Başkan Orman, Rize yolculuğuna kadar da tesislere çıkarma yapacak.


#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Çaykur Rizespor
#Şenol Güneş
8 yıl önce