|

Beşiktaş'ın Benteke ısrarı

Sosa'yı 7.5 milyon Euro'ya Milan'a gönderen Beşiktaş, Liverpool'un golcüsü Benteke için yeniden masaya oturdu. Gomez'i örnek alan İngilizler, oyuncuyu satmayıp 3.5 milyon Euro'ya kiralayacaklarını belirtti

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 02:33 - 18/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Yeni sezonun transfer çalışmalarında ekonomik olarak temkinli gitmeyi hedefleyen Beşiktaş yönetimi, Jose Sosa'nın İtalya'nın Milan takımına 7.5 milyon Euro satılması üzerine forvet için bitirici hamleyi yapmak adına harekete geçti. Başkan Fikret Orman, Benteke'nin yüksek maliyeti nedeniyle Chelsea'den Loic Remy'yi kiralamak için temaslara başlamıştı. Sosa'dan gelecek parayla eli rahatlayan siyah-beyazlılar, plan değiştirerek tekrar Liverpool'un Belçikalı golcü futbolcusuna yöneldi.



PAZARLIKLAR SON ANA KADAR SÜRECEK


Liverpoollu yetkililer, geçen sezon siyah-beyazlılarda kiralık oynayan ve performansıyla piyasasını yükselten Mario Gomez'i örnek alarak Benteke'yi satmak istemediklerini ancak kiralayabileceklerini belirtti. Kiralama bedeli olarak da 3.5 milyon Euro talep ettiler. Gomez'den ağzı yanan Beşiktaş ise oyuncuyu, bonservisiyle almak için pazarlıklarını sürdürüyor. Gomez'in ise Wolfsburg yolunda olduğu iddia edildi.



Sosa resmen Milan'da






Beşiktaş'tan İtalyan ekibi Milan'a transfer olan Jose Sosa, dün sabah sağlık kontrolünden geçti. İtalyan ekibi, akşam saatlerinde de yaptığı açıklamayla Arjantinli oyuncuyu resmen kadrosuna kattığını duyurdu. Önceki akşam saatlerinde Milano'ya inen 31 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu ise yaptığı açıklamada, “Ben bu yeni yol için hazırım” ifadelerini kullandı.


#Beşiktaş
#Jose Sosa
#Loic Remy
8 yıl önce