|

Beşiktaş'ta Mitroglou skandalı

Devre arasında anlaştığı Cenk Tosun dışında henüz bir transfer yapmayan Beşiktaş'ta gündemde olan Yunan golcü Konstantinos Mitroglou konusunda skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Vatan
00:00 - 1/07/2014 вторник
Güncelleme: 16:27 - 1/07/2014 вторник
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta Mitroglou skandalı
Beşiktaş'ta Mitroglou skandalı

Yunanistan Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nda mücadele eden ancak önceki gece penaltılarda elenen Konstantinos Mitroglu için görüşmeleri yöneten Futbol Direktörü Önder Özen, Fulham'ı bedelsiz kiralama için ikna etmiş, oyuncu ile 2 milyon euroya el sıkışmıştı. Ancak ne olduysa transfer döneminin başlamasının ardından transferi sonlandırmak için Londra ekibiyle yapılan görüşmelerde oldu.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Fulham'ın kilarama bedeli olarak 700 bin euro istemesi şaşkınlık yaratırken, olayı araştıran Önder Özen'in takımın teknik direktörü Slaven Bilic'in kardeşi Domagoj Bilic'in bu transferin içinde yer aldığını ortaya çıkarmasıyla bu şaşkınlık tavan yaptı. Bu olay Biliç ile Özen arasında gerginliğe neden olurken, Hırvat çalıştırıcının Mitroglou'da ısrar etmesi sonrası Başkan Fikret Orman da devreye girdi.

Biliç ısrar etti

Slaven Bilic'in ısrarı sonrasında Önder Özen'le görüşen Beşiktaş Başkanı, "Hoca istiyorsa imzala, alalım" talimatını verdi. Ancak Özen'in, "Ben kiralama bedeli vermeden anlaştığım bir futbolcuya şimdi 700 bin euro vermem. Bu hem kulübün zarara uğramasına neden olur hem de beni hoş bir pozisyona sokmaz. Beşiktaş'ı keriz yerine koydurman" diyerek bu şartlarda transferin gerçekleşmesini reddetti.

10 лет назад